Član
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poruka
- 987
Zanimljivo tema su JS a vi pisete o adventizmu.
mystery, nije samo na ovoj temi, na svakoj temi se spominju adventisti i EGW. Vidiš da je i urednik digao ruke, inače bi ih morao sve banirati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno da je morao da gugla, pa kako mi mozemo znati sta je projekcija, kad se mi ne projektujemo? Jedino ti znas sta je to. Sam si takav!Ti si morao da guglaš da bi ovo, a ja nisam.
Naravno da je morao da gugla, pa kako mi mozemo znati sta je projekcija, kad se mi ne projektujemo? Jedino ti znas sta je to. Sam si takav!
Pa sta ces kad ovaj mora da se projektuje na sve zivo, pa i na Jehovine Svedoke! On mora da pise da ste vi zli a da su adventisti bolji..
Ne, nego sam trebao da glumatam "autoritet" kao što to rade sektaški trolovi koristeći se zaumnim tekstovima "naučnika" koji su na nauku pljunuli prihvativši kult "duha proroštva".
Shvati već jednom da se radi o ljudima kojima ni Bog ne može da dokaže da nisu u pravu
Upravo tako, ujedno to je "njegov" način da im se zahvali za to što im je ukrao New World Translation i pripisao ga sebi.
Ne, nego si trebao da se ponasas kao on!
Cak je tvrdio da je strucnjak za muziku. Stao meni da prica o muzici, a ne zna ni jedan instrument, ja sviram dva, katastrofa! Samo se puva i duva ovde po forumu lazuci da je profesor svega i svacega..
Bog se umisljenima i oholima ne javlja uopste, njima ce da dokazuje..
Tako je, Miroljub Petrovic (bivsi adventista) im je ukrao prevod i stampa ga pod drugim imenom, plagijator. A njegova sekta (arijanski adventisti) su im ukrali nauku o Trojstvu, sve njihove argumente koriste! Dosta njihovih teologa iz Kule Strazare izvlace inspiraciju za svoja predavanja.. A Laodikeja im je opet ukrao nauku o "drugoj sansi za nepravednike" i to predstavlja kao "novo svetlo u adventizmu" i tako im sad vracaju da ih nazivaju pokvarenim!
Sramota!
Kakva "proročica" takvi i sledbenici.
mystery, nije samo na ovoj temi, na svakoj temi se spominju adventisti i EGW. Vidiš da je i urednik digao ruke, inače bi ih morao sve banirati.
Ti koji napadaju tudju veru da bi svoju istakli, govore da nisu uvereni u svoju zato napadaju tudju.Naravno da je morao da gugla, pa kako mi mozemo znati sta je projekcija, kad se mi ne projektujemo? Jedino ti znas sta je to. Sam si takav!
Pa sta ces kad ovaj mora da se projektuje na sve zivo, pa i na Jehovine Svedoke! On mora da pise da ste vi zli a da su adventisti bolji..
Upravo tako, nemamo razloga da ikoga napadamo. Mozemo da se ne slazemo i to je sve..Ko je uveren u svoju veru ne napada tudju.
Upravo tako, nemamo razloga da ikoga napadamo. Mozemo da se ne slazemo i to je sve..
Naravno da je morao da gugla,
pa kako mi mozemo znati sta je projekcija, kad se mi ne projektujemo?
Bog se umisljenima i oholima ne javlja uopste, njima ce da dokazuje..