- Učlanjen(a)
- 30.01.2016
- Poruka
- 371
Naravno, razlicitost nije razlog za napadanje.Upravo tako, nemamo razloga da ikoga napadamo. Mozemo da se ne slazemo i to je sve..
A to neki rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno, razlicitost nije razlog za napadanje.Upravo tako, nemamo razloga da ikoga napadamo. Mozemo da se ne slazemo i to je sve..
Upravo tako, nemamo razloga da ikoga napadamo. Mozemo da se ne slazemo i to je sve..
Možemo, ali pod jednim uslovom da ni jedna sektaška zajednica ne nameće sebe kao nosioca istine.
Napadi su naime plod upravo toga.
Neka oni slobodno veruju kako imaju istinu. Nije problem u tome. Vec u fanaticnom nametanju, i sprecavanju drugih da izraze svoja misljenja.
Kad bi neko u realnosti ovo radio, kad bi napadao tudje goste, dobio bi po nosu, zato oni i kriju svoj identitet, kao sto se Tripo krije iza imena drugog coveka! Boje se posledica..
Svaka vera religija misli da je ona u pravu.Neka oni slobodno veruju kako imaju istinu. Nije problem u tome. Vec u fanaticnom nametanju, i sprecavanju drugih da izraze svoja misljenja.
Ti si ovde gost, kao i svi drugi, dosao si na ovaj forum, u tudju kucu, i tako treba i da se ponasas! Da postujes pravila onog ko te je primio, i da drugima dajes rec, a ne da im zapusavas usta!
Ljudi imaju prava da misle i veruju drugacije od tebe! I sta sad hoces, da im uskratis to pravo, i da ih ucutkas?
E to je ono sto oni rade!
Dosli su na ovaj forum, u tudju kucu, da namecu? Ne postuju ni domacina, ni njegove goste!
Pa ako neko hoce svima da namece na silu, takvog i u licnom kontaktu izbegavamo, a kamo li ovde na forumu da trpimo njihovo nasilje?
Kad bi neko u realnosti ovo radio, kad bi napadao tudje goste, dobio bi po nosu, zato oni i kriju svoj identitet, kao sto se Tripo krije iza imena drugog coveka! Boje se posledica..
[Cast izuzecima, koji to ne rade..]
Svaka vera religija misli da je ona u pravu.
A u pravu je samo ona Crkva koja je rođena na Pedesetnicu prije dva tisućljeća.
Svaka vera religija misli da je ona u pravu.
Tako da je glupo pricati o nametanju nekoga ko je u manjini.
Namecu se Katolicizam i Pravoslavlje kao vladajuce religije.
A Manje zajednice nemaju moc da se namecu.
Takodje bitno je ispitati sta je prava vera.
Sve je u Bibliji.
Tako da misite sta hocete mene to ne ugrozava.
Pitanje je zasto nekoga ugrozava vera JS ako je uveren u svoju.
Ovo je bilo uopsteno sto sam napisala....To Tripa ugrozava i njegovu zajednicu. A nas ne ugrozavaju Jehovini Svedoci.
Naravno svaka religija misli da je prava, ali nije u redu ako drugome namece na silu. Isus kaze 'ja stojim na vratima i kucam, ako ko cuje glas moj uci cu i veceracu s njim'. Ne provaljuje Isus na vrata!
Kako mislis da je glupo pricati o nametanju manjine?
Pa zar ne namecu danas i homoseksualci (manjina) svoju bolest kao normalnu i paradiraju ulicama, uveravajuci sve i svakoga da nisu bolesni vec da su normalni, i onda traze kao neka svoja toboze prava, koja su im nepravedno uskracena? Pa zar nije ovo opasno po drustvo i zdravlje nase dece?
Danas svako moze da trazi sta god pozeli, i da namece drugima svoje misljenje, koje nije samo misljenje, vec i opasnost za drustvo!?
Sutra ce na ulicama paradirati pedofili trazeci svoja prava, govoreci kako su oni normalni, i kako je pedofilija normalna stvar i seksualna orjentacija? Danas se vec priprema zakon u EU koji ce legalizovati pedofiliju, postoji nacrt zakona, jos malo i treba da se izglasa! Pa ima da nastane sodoma i gomora!
A mi ovde govorimo o verskom nametanju, koje je isto toliko opasno!
Shvati Mystery, ne moze svako misljenje da bude tolerisano, nego samo ono koje podstice na ljubav mir i dobra dela! Sve ostalo mora biti zabranjeno i sankcionisano, a to nije atak na demokratiju!
Naravno da imaju moc da se namecu, i gore sam pokazao kako to rade! A Katolici i Pravoslavci nikad nisu branili slobodu veroispovesti, to je ogromna laz! Na primer, i Jevreji su ziveli u katolickim zemljama pa ih niko nije dirao! A Luter ih je proterao! I bas su protestanti izvrsili atak na demokratiju, a ne mi!
Mi ne bezimo od biblije i diskusije, nazalost oni koji od biblije beze, su oni koje je ona i razotkrila..
Pa nisam ja tebe ni pominjao niti sam te stavio u isti kos sa njima..
To Tripa ugrozava i njegovu zajednicu. A nas ne ugrozavaju Jehovini Svedoci.