Opet lupetaš i izmišljaš
Mi neverujemo , i netvrdimo daje Papa nepogrešiv , on sam za sebe veli daje grešnik ,i sluga Božji ..
Kolka je u tebi mržnja prema Katolicima , da jednostavno sve izvrćeš i lažeš , daje to neverojatno .
Mi Papu volimo jerje on Petrov nasljednik ,i vodi Kristovu Crkvu , kao što vi volite svoju izmišljenu proročnicu Jelenu koja vamje ostavila dugove daji vraćate ,i vije i dalje uzdižete kao daje boginja
Antonija, on misli na dogmu o nezabludnosti, koja se odnosi na funkciju Cathedra Petrii, a ne na osobu koja je vrši. Naravno, kao i sve, i ovo protestantski dumies, ne poznaju činjenicu da ista dogma ne znači da smo mi Katolici obavezni da sledimo papu i kada on naučava suprotno osnovama vere. Nismo to obavezni, jer ista dogma, a to opet ovi pogubljeni i ne znaju, ne garantuje nepogrešivost. Oni naime ne znaju da ukoliko bilo koji papa pokuša da naučava herezu, automatski biva svrgnut i ekskomuniciran. Tačnije da naučavanjem hereze, prestaje obaveza poslušnosti.
Naravno, da će ne samo on, nego i svaki drugi klanjaoc knjige koju je ta ista Crkva koju mrze i napisala, sastavila i
proglasila svetom, jer Duh Sveti je u i nad Crkvom, izvrtati i bezobzirno lagati, dok istovrermeno oni smatraju svoje osnivače, posebno čekaoci dana Saturnovog i braća im po MIleru Russelovci, ravnima Bogu.
Za adventiste je Ellen Gould Harmon udata White
otelotvorenje "Duha Proroštva", koji ne zaboravimo to, nije Sveti Duh, jer Treća Božija osoba - ipostas, ne govori sada jedno, sutra drugo, a prekosutra će nešto treće. Bog nije kontradiktoran, nego je isti, Jučer, danas i sutra. Nepromenljiv.
Jehovni svedoci su za tebe male mace , ne velim Adventisti već velim za tebe
Za njega su i zamotani male mace. Ali samo ako se padne na njegov "nauk". Ako li se ne padne, on ne predstavlja ništa više od
dosadnog narcisa.