Imali smo temu o transfuziji krvi. Samo nek je protiv advent.
Nije bilo protiv adventista jer se po pitanju transfuzije slazemo i mi i adventisti. Vec je ovo bilo protiv tvog pogresnog rezonovanja.
Nije to svašta sa katolicima se ne možete očima gledati u realnom životu većina vas, a ovdje ste slizani .
To i ja mogu reci za vas i Jehovine Svedoke i za ostale, svi ste slozni kada trebate nas napasti a u realnom zivotu se sukobljavate. Da nema nas na forumu vi bi se medjusobno napadali.
A time dokazujete da se isto ponašate kao fariseji i saudikeji a onda i sa Rimljanima protiv hrišćana.
To i ja mogu reci za vas, da se vi udruzujete protiv nas kao fariseji i rimljani protiv Hrista. A zapravo se i mrzite, a udruzijete kada treba nas napasti.
Pojedinačan primjer je dobar samo toj osobi, ja govorim u globalu. Filozofski fakultet je sa svojim istraživanjem to dokazao.
A sproveli su ga čak pravoslavci.
Istrazivanja javnosti nikada nisu tacna, to se multiplicira, npr. ako jedna osoba kaze "mrzim katolike" to se mnozi sa deset odgovora. Zato ti nikada neces biti u pravu.
Cesto su takve ankete i narucene i ja mogu namestiti takvu anketu. A adentisticke ankete, bas sve su namestene. Ti ne znas ali ja znam kako Miroslav Pujic pravi ankete. A to ce ti potvrditi i obicni vernici koji su namestali ankete.
Dakle, ne trebaju nama ankete, svaki covek iz iskustva i svakodnevnog zivota zna situaciju i da to nije tacno sto pricas. Ankete sluze da se ljudi usmere na odredjeni nacin razmiljanja da stvore sliku koja ne postoji i da im se sugerise sta da misle. Ankete stvaraju iluziju stvarnosti sa namerom da izmanipulisu ljude. Posebno pred izbore se to radi. Dakle onaj koji naruci anketu uvek ima skriveni cilj iza toga.
Zakljucak je - pametni ljudi ne veruju anketama!
Ja ne govorim ovdje o tebi lično, ali ne podnosite našu nauku, a i nas.
Ja licno nemam nista ni protiv tebe ni protiv adventista. Radi se o tvojoj nauci koja nije ispravna i koja zavodi ljude.
A što si onda stajao na njihovu stranu kada su bile one teme.
Zato sto nisi ispravno predstavljao situaciju. Ti si ih optuzio da su "zli ljudi" i da namerno hoce da ubiju svoje dete, tako sto mu uskracuju transfuziju. To je kao da ja tvrdim da adventisti namerno vrse abortuse jer hoce da ubijaju svoju decu, jer su im zli motivi. Ovi ljudi nisu zli, vec su zavedeni. Neko im je rekao da je to u redu i oni su poverovali. Njihov um je zlostavljan i i manipulisan, tako su ljude ubedili i da je transeks i homo ok, da je incest i pedofilija ok i slicno, a to nista nije prirodno. Tako i ti nas napadas da smo mi zli, filozofiras o nekakvim motivima, a ne razumes kako covek moze biti izmanipulisan i loliko uverenje moze biti jako. To je izvrtanje i preterivanjesto radis. I nista licno nije protiv tebe, vec protiv tvog pogresnog rezonovanja i stava prema drugim ljudima. Ja ne znam gde si ti ovo sve nakupio, ali gde god si to naucio, to je pogresno i vise od svega je ipasno. Zato sam ti se suprotstavio, a ne zato sto si ti adventista ili bilo sta drugo. Nemam nista protiv sto si adventista, pa kad si se krstio cak sam ti i cestitao na odluci, dakle ne mozes to govoriti da ja imam nesto protiv adventista.