Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Rodila je maja pametnu sve zna i odmah nađe čika Rašu (laka mu piramida) i iskrena duša baš joj stalo do istine.
A šta je gorko u tome što je Rale majstor masonerije?
Zaboravi ti reći one datume kad se šta ispunilo...podseti nas malo na vašu istinu.
Zašto si tako stidljiva i sebična pa samo istinu za sebe čuvaš...reci i nama tačno svake prorečene godine šta se desilo i nemoj zaboraviti reći šta znače ove reći znači opet tri pitanja a nikako odgovore da daš:
6:53 A Isus im reče: Zaista, zaista vam kažem: ako ne jedete telo Sina čovečijeg i ne pijete krv Njegovu, nećete imati života u sebi.
Taramana, pusti devojku(zenu, ne znam godine), ako ona misli da ima istinu neka misli.
Trebas lepo pisati, bez obzira sumnjao ti u neciju iskrenost ili ne..
Bibliju menjaju oni koji su izbacili Bozje ime JHVH Jehova.
Prevod Biblije Jehovinih Svedoka je najtacniji izvornim spisima.
Odgovarace pred Bogom ovi sto izbacuju Bozje ime i sto ubacuju apokrifne stihove za svoje potrebe.
Kazi mi sta cemo sa mestima gde ste ''ubacili ime'' neopravdano na mesta koji ''nisu citati'' iz Starog zaveta?
Na primer ovo nije citat iz SZ a vi ste ime dodali:
''I pomolivši se Bogu rekoše: Ti, JEHOVA! Koji poznaješ srca svih, pokaži jednog od ove dvojice koga si izabrao..''(Dela 1:24)
Koje opravdanje imate za dodavanje JHWH ovde?
Pokazi mi iz izvornog teksta???
Kada ovde govorimo o ''izbacivanju imena'', takodje moramo obratiti paznju i na ''dodavanje imena'' na ono sto vi radite.
Bog rece: ''koji god DODA ovome, Bog ce na njega nadodati zla napisana u ovoj knjizi'' , to je ono sto vi radite.
Hvala na odgovoru, i nadam se da mozemo imati konstruktivnu diskusiju..
Poslednja izmena: