Jehovini svedoci!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Izvrces i ne poznajes kontekst.

U takvom poredku neznanja i vadjenja z konteksta je svaka diskusija ne moguca.

Dokazi su dati, i oni su ti sasvim dovoljni da sklopis biblijsku celinu.

Ako ne zelis, zadrzi svoje ucenje, nemam nista protiv.

Pozdrav!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Naravno odgovor na moje pitanje nije dat, a verovatno ga necu ni dobiti.

Laodikeja i Taramana, molim vas ovo je tema o Jehovinim Svedocima, a stvari o kojima raspravljate za njih nisu ni bitne u ovom trenutku, koristite temu za licne rasprave, ne radite to, ja bi da cujem Mystery77...

Ima li odgovora na moje pitanje ili nema?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ne razumem staradis na ovoj temi :)
Besciljno.
Ja sam na putu istine a ti se zapitaj koji je to tvoj put vredjanja i gorcine

Rodila je maja pametnu sve zna i odmah nađe čika Rašu (laka mu piramida) i iskrena duša baš joj stalo do istine.
A šta je gorko u tome što je Rale majstor masonerije?
Zaboravi ti reći one datume kad se šta ispunilo...podseti nas malo na vašu istinu.
Zašto si tako stidljiva i sebična pa samo istinu za sebe čuvaš...reci i nama tačno svake prorečene godine šta se desilo i nemoj zaboraviti reći šta znače ove reći znači opet tri pitanja a nikako odgovore da daš:

6:53 A Isus im reče: Zaista, zaista vam kažem: ako ne jedete telo Sina čovečijeg i ne pijete krv Njegovu, nećete imati života u sebi.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, dosadan si, ostvi ljude na miru, i bavi se necim kreativnim, a ne samo da visis po forumima i smisljas gadosti.

Pozdrav!

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Nauci iz Biblije

Pa i učimo iz Biblije . BIBLIJA piše u početku bijaše rječ , i rječ bijaše BOG , riječ je tijelom postala . Pošto svi učimo iz Biblije , jabi postavila jedno pitanje; " Što potvome znači , RJEČ , BOG , I TJELO ???? A svi dobro znamo tkoje imao TJELO .

Pise u Bibliji da li je Bog odbacio Izrael.
To je ocigledno da jeste.

Pusti ti Izrajel . Viste odbacili Boga , a Bog je Krist.

Što piše u samom postanku ? Kad je Bog stvarao svet , dali je rekao , stvoriću čovjeka na svoju sliku . A ne .Reko je ajde da stvorimo čovjeka nama slična . Što sad? Dali Biblija laže , u samom početku , ali ne u samom
početku , onda Biblija laže i u samom završetku , a toje RJEČ TJELOM POSTADE , akomi to uspjete objasnit odma ću postat jehovna svedokinja

Nemoj se brinuti nisi usamljena na tom putu vas ima mnogo.
Eto ti Laodikeje on je isto tako okultista i nevernik verujem da ćete se složiti u svim lažima.

Nebi se složila

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Antonija je moja sestra BOG JE BLAGOSLOVIO,amin!!!

Sele,to što si citirala nije tebi upućeno daleko od toga,to je Js poručeno.

Taramana, dosadan si, ostvi ljude na miru, i bavi se necim kreativnim, a ne samo da visis po forumima i smisljas gadosti.

Pozdrav!

Bog ti razum dao da shvatiš kako pitati nekog uzima li večeru nije gadost kao ni pitati šta se kojeg datuma desilo u Raselovom proroštvu i njegovih naslednika.
Nije gadost videti piramidu upokojenog Rasela sa svim masonskim obeležjima i naći ga u spisku velike masonske lože.

Ali jeste gadost reći meni da lažem kad postoje dokazi i za tvoje i njene lidere da su masoni ida je učenje otpadničko.Bog će u svoje vreme pokazati ko laže averujući i sad znaju ko od nas govori istinu.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Gadost je tvoja zajedljivost, ironija, vredjanje, opsta govorna ne kultura, ponasanje, sumanuti opsesivni napadi na druge, itd..

Ti trebas da se bavis sobom i svojom crkvom, a ne drugim ljudima i crkvama, i sta ko veruje i radi.

Ako imas svoju istinu iznesi je, diskutuj na osnovu nje, a druge ni ne pominji, to treba da ti bude princip.

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
371
Rodila je maja pametnu sve zna i odmah nađe čika Rašu (laka mu piramida) i iskrena duša baš joj stalo do istine.

6:53 A Isus im reče: Zaista, zaista vam kažem: ako ne jedete telo Sina čovečijeg i ne pijete krv Njegovu, nećete imati života u sebi.
Rale je odavno umro nadji drugog idola :)

Učlanjen(a)
30.01.2016
Poruka
371
Pa i učimo iz Biblije . BIBLIJA piše u početku bijaše rječ , i rječ bijaše BOG , riječ je tijelom postala . Pošto svi učimo iz Biblije , jabi postavila jedno pitanje; " Što potvome znači , RJEČ , BOG , I TJELO ???? A svi dobro znamo tkoje imao TJELO .

Pusti ti Izrajel . Viste odbacili Boga , a Bog je Krist.

Što piše u samom postanku ? Kad je Bog stvarao svet , dali je rekao , stvoriću čovjeka na svoju sliku . A ne .Reko je ajde da stvorimo čovjeka nama slična . Što sad? Dali Biblija laže , u samom početku , ali ne u samom
početku , onda Biblija laže i u samom završetku , a toje RJEČ TJELOM POSTADE , akomi to uspjete objasnit odma ću postat jehovna svedokinja

Nebi se složila

Netacno... Ko odbacuje Jehovu Boga tu titulu daje Sinu sto je nonsens.
Dakle mi sledimo JHVH Jehovu Boga i Isusa Hrista Bozjeg Sina.

Natrag