Jehovini svedoci!

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Kao da čitam masonski pamflet gde su svi dobrodošli uz njihov slogan . ,,BRAT JE MIO KOJE GOD VERE BIO,,
Apostoli ni Božji proroci tako nisu govorili već ekumenisti a uz Vatikan Adv.

Negde sam nešto slično pročitala , slogan glasi :"BRATE NEMA VEZE KOJE VJERE BIJO BITNO DASI SRBIN."

A zato mrze (većina) druge ljude.

I jabi voljela znat pravi odgovor , zašto ljudi mrze druge ,ako nisu iste vjere ,i nacije.

To sam napomenuo "da ce ovaj moj gest sigurno biti pogresno shvacen"

Evo čisti primjer , čovjeka koji voli svoju vjeru , a tuđu poštuje , a miga svi tu oćemo prekrstit . Dok se tu može svašta pročitat , dasu negovi odpadnici , sektaši , čarobnjaci i , vještice . Ne daga ja sad branim , već bi htjela znati kako uspjeva ostati tako miran , na sve te uvrede i omalovažavanja

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
U pogledu poslednjeg Taramaninog komentara -ja sam upravo o tome govorio, o banalizovanju svih i svega sto nije u skladu sa ucenjem i interesima pojedinaca, u ovom slucaju naseg prijatelja Taramane.

On je spreman sve druge da oblati i ocrni, samo da bi sacuvao svoje licne interese, da predstavi kako je ljubav drugih od sotone, njihova vera okultisticka, njihovo ucenje masonsko, itd, itd, samo da bi sebe predstavio kao jedinog koji ima istinu, a ujedno se javno hvaleci svojim neprijateljstvom, i mrznjom koju sve vreme ispoljava prema verskim neistomisljenicima.

Pitam se kako neko moze da ljubav Bozju kao cist rod Duha Svetoga u coveku koji je predan Bogu i zivi u zajednici sa Hristom svakodnevno - nazove da je od sotone, a da ga savest ne ukori za ono sto on sam cini.

Dakle, susta istina se nalazi upravo u tome - da istinom koju je covek primio iz reci Bozje a koju on prakticno sprovodi u zivot pomocu Svetog Duha, i licnom zajednicom sa Hristom, on radja duhovne rodove, od kojih je najveci ljubav.

Ovaj princip ljubavi treba da bude nacelo i osnov covekovog zivota i rada u objavi jevandjelja svetu, jer sama rec je mrtvo slovo na jeziku ako se ne posoli ljubavlju i pozrtvovanim zalaganjem za spasenje drugih, i jedino takva rec dobija pravi ukus i dopire do srca onih kojima se iznosi..Amin!

Evo čisti primjer , čovjeka koji voli svoju vjeru , a tuđu poštuje , a miga svi tu oćemo prekrstit . Dok se tu može svašta pročitat , dasu negovi odpadnici , sektaši , čarobnjaci i , vještice . Ne daga ja sad branim , već bi htjela znati kako uspjeva ostati tako miran , na sve te uvrede i omalovažavanja

Mirnoca ili pak njena suprotnost se meri urodjenim temperamentom koji postoji u samom coveku, gde postoje razlicite vrste istog.

Ja sam uglavnom po prirodi stalozena i mirna osoba, druzeljubiva, emotivna, mozda cak i previse, ali to je deo moje prirode, sto ima svoje prednosti.

Ipak, ljudsko u coveku je samo ono sto on dobija telesnim rodjenjem, ma koliko bilo pozitivno - ono je samo ljudsko i nesavrseno, i u mom zivotu nije uvek bilo sve savrseno govoreci o periodu pre nego sto sam upoznao biblijsku istinu, i doziveo zivo iskustvo sa Bogom, jer telesnim covekom vladaju telesna ljudska osecanja, i nesavrsena merila.

Ono sto covek dobija duhovnim rodjenjem od Boga, kroz promenu koju Bog cini u njermu Duhom Svetim, to su Bozanski Duhovni rodovi koji se radjaju u covekovom bicu u svoj svojoj punini kroz zajednicu koju covek ostvarije sa Bogom, a opisani su u Galatima poslanici:

"A rod je duhovni ljubav, radost, mir, trpljenje, dobrota, milost, vera,
Krotost, uzdržanje"
( Galatima 5. 22 - 23 )

Dakle, covek moze biti ovakav ili onakav po svojoj telesnoj prirodi ( los ili dobar ), ali dok ne dozivi dodir Bozanskog u svom srcu, i promenu koju jedino Bog moze uciniti u coveku, on ostaje telesni covek, nesavrsen, i promenjiv.

Ja tezim da razumem ljude i njihove slabosti, i uglavnom uzimam princip da ne osudjujem, vec da u evandjeoskoj ljubavi objavljujem rec Bozju svim ljudima, sa ciljem da pomognem drugima da upoznaju put istine i Bozju ljubav i dobrotu, da ohrabrim, da podstaknem, jer znam da niko ne mora ostati onakav kakav je ako to ne zeli, vec da moze da postane savrsen u Gospodu.

Istina, ponekad kada vidim neverstvo - u meni preovladjuje ravnodusnost kojom me Bog nadahnjuje, koja nije nebriga za druge, vec saznanje da ce Bog vrlo uskoro sam objaviti istinu svim ljudima, i da ce svi sadasnji protivnici istine, biti osvedoceni u tu istinu, i da ce Bog na kraju spasiti sve ljude.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Jehovini svedoci su naša mila braća kao i ljubljeni Adventisti sedmog i svih ostalih dana a pre i iznad njih naša Katolici kao sveti Božji narod i nosioci svetlosti nisam ni predragu braću Mormone zaboravio kao ni Lobanju i kosti naravno tu sui naša braća Budisti kao veoma pobožni i sveti ljudi ni Iluminate nesmemo zaboraviti jer su oni glavna uzdanica i oslonac verujućih pa su tu i braća Šamani i ostale mnogobrojne svete zajednice i nadam se da ni jednu nisam izostavio osim onih Pravoslavnih Hrišćana sektaša koji ne žele među braću pa su sami sebe izbacili iz zajednice svetih i nije mi ih uopšte žao kao što ni mene ne žalim.

Brat je mio koje god vere bio (osim onih pravoslavnih) a i kako da ih čovek voli kad samo oni uspevaju dobiti blagodatni oganj sa neba.
Za kaznu evo im pa nek se stide:

Svu gore nabrojanu milu braću bih postroio u crkvi dao im šibice upaljače šta god traže i šila da se paraju i kosti i pasulj sve bih im dao i 48 sati nebi izlazili dok ne naprave oganj koji mora biti belo-plavičasti i da gori a ne peče aako to ne naprave postupiti kao i Ilija što postupi.

Pokušao je 24 časovnom molitvom papa ali nije hteo oganj sići i upitaše Pravoslavca i čim čovek prvu rečenicu pomoli oganj siđe.Pokušali i drugi ali nije sišao njima već Pravoslavcu izvan hrama...baš susektaši ovi Pravoslavni treba ih zatrti sve sa verujućim Jevrejima.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Voleti druge i imati toleranciju prema drugim ne znaci praviti kompromis sa drugima, jer ljudi mogu biti razlicitih vera i ideologija a da se postuju.

Onaj ko ima istinsku ljubav, on ce tom ljubavlju svedociti istinu.

Mi mozemo ovde govoriti i o doktrinama na biblijskoj i razumskoj osnovi, nije problem. vec je problem sta to proizvodi u nama i izmedju nas.

U tebi recimo proizvodi gnev i osudu prema drugima.

Onda je bolje nikakvu diskusiju ne voditi, i u tom pogledu forum gubi ikakvu svrhu, osim da jedino Ti budes na njemu, i iznosis svoju istinu, ako si to uopste ikada i cinio, vec ti forum sluzi za napade na druge..

Sto se tice ognja koji silazi sa neba u Jerusalimu, ovo nije tema o tome, a ja sam biblijski stav po tom pitanju izneo u temi koja se bavi ovim ognjem.

zelim samo napomenuti, da sve sto Bog cini mora imati neku odredjenu svrhu koja ce doneti ljudima istinsko duhovno dobro.

Ti si uporedio ovaj oganj sa jezicima koji su sisli na apostole na pedesetnici, gde su oni doziveli novorodjenje Duhom, i ispunili se silom Duha Svetoga sto je dovelo do toga da objave jevandjelje okupljenim ljudima u Jerusalimu, od kojih se u jednom danu krstilo 5000 ljudi.

Pitanje je kakva je svrha ovog ognja koji se danas spusta u crkvi svetog groba u Jerusalimu, jer ako je on od Boga, on bi morao da proizvede u ljudima one efekte i da donese duhovne rodoove koji su se pojavili u apostolima, a to je krstenje Duhom Svetim, i promena koju Bog cini u ljudskom bicu kroz veru u Hrista.

Za razliku od toga, mi sa ovim ognjem visdimo samo cist prazni teatralizam koji ne stvara nikakve pozitivne efekte u ljudima.

Ljudi dodju, budu fascinirani jednim cudom koje vide svojim telesnim ocima, i potom odu kuci i nastave svoj zivot u grehu kao i do tada.

Bog se tako ne igra sa ljudima, vec sve sto cini, on to cini iz razloga da bi ljudi bili upoznati sa recju Bozjom, i kroz veru u ono sto je u njoj otkriveno, doziveli promenu Duhom Svetim, i spremili se za zivot u njegovom carstvu.

Neka ti Bog da mudrosti, i ljubavi prema istini zapisanoj u njegovoj reci, i da ti ona bude svetlost i putokaz ka konacnom cilju, a to je cas susret sa Bogom u vecnosti za koji se sada pripremamo.

Sto se tice crkvene duhovne muzike, muzika i crkveno pojanje protestantskih Hriscana je najlepse, i ne moze se meriti sa Pravoslavnim, mada i u protestantizmu ima odredjenih razlika u nacinu izvodjenja.
Po meni je Adventisticka muzika najidealnija i najlepsa, i to ona koja se izvodi iz standardne Adventisticke pesmarice, mada ima i drugih lepih pesama, i kroz nju sam Bog progovara srcu koje je otvoreno za Bozji glas i uticaj,
Orgulje bi trebale da bidu sastavni deo crkvene muzike, kao i razlicita vrsta instrumenara.

Kod katolika ima lepih pesama, jer su neki od poznatih klasicnih kompozitora komponovali za crkvu kojoj su pripadali.

Klasiku treba slusati u svakom slucaju.

Evo jedne poznate od Franca Suberta, kao i orgulje Johana Sebastijana Baha:

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Evo jedne poznate od Franca Suberta, kao i orgulje Johana Sebastijana Baha:

Svako voli muziku svojih kojisu nadahnuti različitim duhovima.Tvoji muzičari su poznati masoni kao i tvorci tvoje vere.
Šta bi drugo okultista mogao nuditi do okultiste koji hule na Duha Svetoga i darove istog kao i vidljivu manifeszaciju koja potvrđuje verujućima sveto mesto gde je sveto telo ležalo.Tako i Jelisijevo telo Bog potvrdi oživevši mrtvaca.Bog potvrđuje svoje svete a okultisti nude svoje.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Taramana, nije lepo svoj greh pripisivati drugima,

Ti si okultista jer imas okultisticka ucenja i podrzavas darove i cuda koji su dati od sotone.
Verujes u spiritizam i podrzavas ga, u Pentakostalni fanatizam prozet sotonskim duhom koji daje manifestacije valjanja po podu, neartikulisanog nezaustavljivog smejanja i plakanja, dreke i vike, trcanja i skakanja po dvorani, itd..

Bog potvrfjuje istinu recju Bozjom, i osvedocavajucom silom Svetoga Duha koji svakog coveka koji je otvoren za istinu privlaci svojim osvedocavajucim Bozanskim delovanjem, kao i rodovima Duha koje radja covek koji se potpuno predao Bogu.

Sto se tice blagodatnog ognja, sve vise verujem da je to sotonska prevara koju su u istoriji koristili sami svestenici crkve radi lake zarade novca, a dokaze sam pronasao na jednoj internet stranici, i tekst cu priloziti na temi koja se bavi ovim ognjem.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja se samo nadam da je Mystery77 iskrena u potrazi za Bogom, da nije dosla na forum da brani Jehovine Svedoke niti njihovu organizaciju, jer ko god tako cini zaboravio je na Hrista kojeg treba braniti. Takav ne moze od Hrista ni nauciti, jer su mu milije reci "vidljivih vodja" i reci "organizacije" od reci "nevidljivog" spasitelja.

Hocemo li slusati Hrista ,njegove reci, ili cemo slusati sta organizacija ima reci?

Da li braniti JS, Adventiste, Pravoslavne ili Hrista?
Ko god je dosao "uveren u istinu" "pun sebe" ,treba pred Hristom da se ponizi i postidi.

Pozdrav Mystery77, svako dobro i dobro nam dosla!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Sto se tice blagodatnog ognja, sve vise verujem da je to sotonska prevara koju su u istoriji koristili sami svestenici crkve radi lake zarade novca, a dokaze sam pronasao na jednoj internet stranici, i tekst cu priloziti na temi koja se bavi ovim ognjem.

Koje ZARADE kume????
Ko je od Pravoslavnih prodao oganj...kume jel ti dobro?
Daj taj tekst da čujemo nešto ,pametno,ko to šalje oganj i kako ga unovčavaju?

Ja se samo nadam da je Mystery77 iskrena u potrazi za Bogom, da nije dosla na forum da brani Jehovine Svedoke niti njihovu organizaciju, jer ko god tako cini zaboravio je na Hrista kojeg treba braniti. Takav ne moze od Hrista ni nauciti, jer su mu milije reci "vidljivih vodja" i reci "organizacije" od reci "nevidljivog" spasitelja.

Hocemo li slusati Hrista ,njegove reci, ili cemo slusati sta organizacija ima reci?

Da li braniti JS, Adventiste, Pravoslavne ili Hrista?
Ko god je dosao "uveren u istinu" "pun sebe" ,treba pred Hristom da se ponizi i postidi.

Pozdrav Mystery77, svako dobro i dobro nam dosla!

Bracika ti zaista mnogo tražiš od papagaja.
Bar 10 god.pišem po forumima i imao sam dosta Rašinih svedoka iz više država kao sagovornike i SVI a to znači SVI i muški i ženski su ISTO kao mantru robovske pouke delili dok im je mozak bio na višegodišnjem odmoru.

Poslednja izmena:
Natrag