- Učlanjen(a)
- 30.01.2016
- Poruka
- 371
isti odgovorŠta je napisano u Otkrivenju za one koji mijenjaju Bibliju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
isti odgovorŠta je napisano u Otkrivenju za one koji mijenjaju Bibliju?
PozdravDraga "besmrtna", dobro nam došla na ovaj forum.
Hvala ti na komentarima koje si jutros ostavila na blogu.
Bog zna vrlo dobro šta je istina, a šta ne. Mi ćemo svi odgovarati za sve što izgovorimo ili napišemo.
Ja ti želim svako dobro.
Hvala na pozdravu i dobrodosliciZelim i ja dobrodoslicu za mystery77, a ovaj moj gest ce sigurno biti pogresno shvacen kao i svi drugi od onih koji nisu spoznali sta znaci ljubav i tolerancija.
Ja bih ovo pozeleo i svima drugma bez obzira nanacionalnu pripadnost i versko opredeljenje, jer ljubav koja treba da bude osnova lojudskog ponasanja i zivota - pobedjuje sve razlike, jer smo svi od jedne krvi, i braca i sestre po stvaranju.
Pozdrav!
Zelim i ja dobrodoslicu za mystery77, a ovaj moj gest ce sigurno biti pogresno shvacen kao i svi drugi od onih koji nisu spoznali sta znaci ljubav i tolerancija.
Ja bih ovo pozeleo i svima drugma bez obzira nanacionalnu pripadnost i versko opredeljenje, jer ljubav koja treba da bude osnova lojudskog ponasanja i zivota - pobedjuje sve razlike, jer smo svi od jedne krvi, i braca i sestre po stvaranju.
Pozdrav!
Hvala na pozdravu i dobrodoslici
zasto pogresno shvacen?
tako je ljubav treba da je medju svima... ali je opet mnogi nemaju.
Eto to jei i ono sto je uspelo Jehovinim Svedocima
da imaju ljubav medju sobom.
kao sto je Isus rekao da ce se pravi hriscani poznavati po medjusobnoj ljubavi.
Evo to je nova Isusova zapovest:
Jovan 13
34 Novu vam zapovest dajem: Volite jedan drugoga! Kao što sam ja voleo vas, tako i vi volite jedan drugoga!
35 Po tome će svi znati da ste moji učenici, ako budete imali ljubav medju sobom."
Kod Jehovinih Svedoka je vidljiva ta medjusobna ljubav, imaju medjunarodno bratstvo i tu nacelnu agape ljubav.
kao sto je Isus rekao da ce se pravi hriscani poznavati po medjusobnoj ljubavi.
Evo to je nova Isusova zapovest:
Jovan 13
34 Novu vam zapovest dajem: Volite jedan drugoga! Kao što sam ja voleo vas, tako i vi volite jedan drugoga!
35 Po tome će svi znati da ste moji učenici, ako budete imali ljubav medju sobom."
Kod Jehovinih Svedoka je vidljiva ta medjusobna ljubav, imaju medjunarodno bratstvo i tu nacelnu agape ljubav.
1 Jovanova 4
7 Voljeni, volimo jedni druge,