Član
- Učlanjen(a)
- 06.02.2010
- Poruka
- 535
Malecki, tvoja opaska koja glasi "Laodikeja potreban ti je ozbiljan biblijski studij da upoznaš osnove biblijske istine!" je neozbiljna.
Ja sam vec primio istinu putem reci i u nju osvedocen od samog Gospoda.
Ja sam veoma ozbiljan i nikad ne izjavljujem ono što ne mislim! Nije ni slučajno opaska već je to ozbiljan savet.
Kad bi ti bio posedovaoc prave biblijske istine ti bi bio Jehovin svedok, nikada, čak ni u snu ne bi davao izjave koje daješ na ovom forumu. Išao bi od kuće do kuće kao što je to činio Isus Hrist i objavljivao bi najbolju dobru vest, vest o Božjem Kraljevstvu i nudio bi svim osobama na svetu besplatan biblijski studij!
Adventisti i ni jedna druga religija na svetu nisu prava religija jer podupiru lokalne vlasti i ne drže se biblijske zapovesti koja jasno kaže: "Ljubi bližnjeg svoga kao samog sebe!" Kako ti i tvoji suvernici adventisti ispunjavate ovu zapovest kad uzimate oružje u ruke kad vas država u kojoj živite pozove u rat? Možeš sve ostalo da činiš što ti Biblija savetuje, ali ako ovu zapovest ne činiš i ne ponašaš se u skladu sa njom, ništa ti ne vredi-ubica si! Jedini Jehovini svedoci širom sveta ispunjavaju ovu zapovest i vidi se da su pravi i jedini sledbenici Isusa Hrista-prava i jedina istinita religija! Spremni su da daju i daju svoj život u cilju poštovanja biblijskih principa i odanosti Jehovi!
Ponavljam: potreban ti je ozbiljan biblijski studij! "Istinu" koju si primio nije prava istina i ne znam kako je moguće da to ne vidiš iako poznaješ Bibliju???