Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Brate u pravu si. Toliko smo iscrpljeni na ovoj temi da sve preko 5-6 rečenica se više ne čita. A najbolji postovi su 2-3 rečenice. Jer smo istrošeni, evo skoro će 200 strana! I niko nikog nije ubedio u svoje.Prijatelju,
je li to sve sto si nam hteo reci?
Covece, pa ti si postirao celu knjigu.
Zasto nisi u nekoliko recenica rekao o cemu se radi, jer ovde niko ne cita tako duge tekstove.
Поелбустер,људи који верују у те новозаветске "приче" су наивни и слабог карактера и све су друго само не нормални...Зато што са њима није могуће ишта здраво урадити за Србију и Српски народ.Ако је неко нажалост наркоман,шта ће јеховин сведок урадити?Само ће да се моли за његову душу.И,шта смо добили?Исто тако,Шиптари нам пале Православне цркве и манастире,малтретирају Српски народ који живи у страху 24 часа.Шта чини јеховин сведок?Само се моли за те Шиптарске грехе.Колико је то туњаво,још ће да нађе неко оправдање за та злодела.Јеховин сведок негледа ко је које националности и верује у глобализацију (макар несвесно) што је анти природно и што ће доћи главе Српском народу јер полако нестаје.Јеховини сведоци су још једна странпутица која води све у пропаст и ако смем да додам,отупелост.
Hahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaa Mika slatko se smejem (ne kažem nasmejao si me-prošlo vreme, nego kažem "slatko se smejem" što znači smejem se neprekidno, smejem se konstantno tvojim glupostima!) tvojim izjavama! Zaista si privilegovan u mojim očima jer nisi na ignor listi na kojoj su neki otpadnici i klevetnici sa ovog foruma (oni sami znaju koji su jer će čim pročitaju ovaj post da se žale uredniku, heheheheee). Ponoviću što sam izjavio u nekom od postova da ste se svi udružili, bez obzira koje ste religije (adventisti, pravoslavci...i drugi) da "otvorite oči" Jehovinim svedocima, što je, želim da naglasim, veoma lep gest i vredan pažnje! Ali ima jedan veliki problem koji vi nikako ne možete i nećete da prevaziđete! Koji je to problem? Problem je što stte svi vi, sami slepi, duhovno ste totalno slepi, bez obzira šta govorite! Tako da je besmislno to što govoriš Mika, ne možeš ti koji si slep meni da otvoriš oči koji vidim, to je smešno! Hahahahahahahaaaaaaa i zato se slatko smejem!E moj brate Gero,meni se cini da se mi uzalud trudimo da JS otvorimo oci, po svoj prilici oni nase komentare i ne citaju.Jako dobro radi sto Biblijom dokazujes istinu u koju verujes, ali meni se cini da nasi prijatelju JS ne veruju ni u Bibliju.Kad bismo im iz Kule strazare citali mozda bi onda obratili paznju na to, jer drugo nista oni i ne citaju.Nikako ih ne mogu razumeti, kako mogu da prihvate podvalu koju im je podvalio pravnik Ruterford i njegov jevrejski advokat:"Biti veran Bogu Jehovi znaci biti lojalan ovome Telu..."Oni se uporedjuju sa Jehovom, a taj jadni narod ni ne primecuje tu hulu.Izjednaciti se sa Jehovom pa izvaljivoti gresku za greskom, kao da Jehova pravi tolike greske.
Hahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaa Mika slatko se smejem (ne kažem nasmejao si me-prošlo vreme, nego kažem "slatko se smejem" što znači smejem se neprekidno, smejem se konstantno tvojim glupostima!) tvojim izjavama! Zaista si privilegovan u mojim očima jer nisi na ignor listi na kojoj su neki otpadnici i klevetnici sa ovog foruma (oni sami znaju koji su jer će čim pročitaju ovaj post da se žale uredniku, heheheheee). Ponoviću što sam izjavio u nekom od postova da ste se svi udružili, bez obzira koje ste religije (adventisti, pravoslavci...i drugi) da "otvorite oči" Jehovinim svedocima, što je, želim da naglasim, veoma lep gest i vredan pažnje! Ali ima jedan veliki problem koji vi nikako ne možete i nećete da prevaziđete! Koji je to problem? Problem je što stte svi vi, sami slepi, duhovno ste totalno slepi, bez obzira šta govorite! Tako da je besmislno to što govoriš Mika, ne možeš ti koji si slep meni da otvoriš oči koji vidim, to je smešno! Hahahahahahahaaaaaaa i zato se slatko smejem!
Поелбустер,људи који верују у те новозаветске "приче" су наивни и слабог карактера и све су друго само не нормални...Зато што са њима није могуће ишта здраво урадити за Србију и Српски народ.Ако је неко нажалост наркоман,шта ће јеховин сведок урадити?Само ће да се моли за његову душу.И,шта смо добили?Исто тако,Шиптари нам пале Православне цркве и манастире,малтретирају Српски народ који живи у страху 24 часа.Шта чини јеховин сведок?Само се моли за те Шиптарске грехе.Колико је то туњаво,још ће да нађе неко оправдање за та злодела.Јеховин сведок негледа ко је које националности и верује у глобализацију (макар несвесно) што је анти природно и што ће доћи главе Српском народу јер полако нестаје.Јеховини сведоци су још једна странпутица која води све у пропаст и ако смем да додам,отупелост.
Hahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaa Mika slatko se smejem (ne kažem nasmejao si me-prošlo vreme, nego kažem "slatko se smejem" što znači smejem se neprekidno, smejem se konstantno tvojim glupostima!) tvojim izjavama! Zaista si privilegovan u mojim očima jer nisi na ignor listi na kojoj su neki otpadnici i klevetnici sa ovog foruma (oni sami znaju koji su jer će čim pročitaju ovaj post da se žale uredniku, heheheheee). Ponoviću što sam izjavio u nekom od postova da ste se svi udružili, bez obzira koje ste religije (adventisti, pravoslavci...i drugi) da "otvorite oči" Jehovinim svedocima, što je, želim da naglasim, veoma lep gest i vredan pažnje! Ali ima jedan veliki problem koji vi nikako ne možete i nećete da prevaziđete! Koji je to problem? Problem je što stte svi vi, sami slepi, duhovno ste totalno slepi, bez obzira šta govorite! Tako da je besmislno to što govoriš Mika, ne možeš ti koji si slep meni da otvoriš oči koji vidim, to je smešno! Hahahahahahahaaaaaaa i zato se slatko smejem!