Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Prijatelju,
je li to sve sto si nam hteo reci?

Covece, pa ti si postirao celu knjigu.
Zasto nisi u nekoliko recenica rekao o cemu se radi, jer ovde niko ne cita tako duge tekstove.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Prijatelju,
je li to sve sto si nam hteo reci?

Covece, pa ti si postirao celu knjigu.
Zasto nisi u nekoliko recenica rekao o cemu se radi, jer ovde niko ne cita tako duge tekstove.
Brate u pravu si. Toliko smo iscrpljeni na ovoj temi da sve preko 5-6 rečenica se više ne čita. A najbolji postovi su 2-3 rečenice. Jer smo istrošeni, evo skoro će 200 strana! I niko nikog nije ubedio u svoje.

Učlanjen(a)
08.05.2012
Poruka
3
Добро...Поучна је прича па тешко да могу да је препричам...

Učlanjen(a)
08.05.2012
Poruka
3
Поелбустер,људи који верују у те новозаветске "приче" су наивни и слабог карактера и све су друго само не нормални...Зато што са њима није могуће ишта здраво урадити за Србију и Српски народ.Ако је неко нажалост наркоман,шта ће јеховин сведок урадити?Само ће да се моли за његову душу.И,шта смо добили?Исто тако,Шиптари нам пале Православне цркве и манастире,малтретирају Српски народ који живи у страху 24 часа.Шта чини јеховин сведок?Само се моли за те Шиптарске грехе.Колико је то туњаво,још ће да нађе неко оправдање за та злодела.Јеховин сведок негледа ко је које националности и верује у глобализацију (макар несвесно) што је анти природно и што ће доћи главе Српском народу јер полако нестаје.Јеховини сведоци су још једна странпутица која води све у пропаст и ако смем да додам,отупелост.

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Поелбустер,људи који верују у те новозаветске "приче" су наивни и слабог карактера и све су друго само не нормални...Зато што са њима није могуће ишта здраво урадити за Србију и Српски народ.Ако је неко нажалост наркоман,шта ће јеховин сведок урадити?Само ће да се моли за његову душу.И,шта смо добили?Исто тако,Шиптари нам пале Православне цркве и манастире,малтретирају Српски народ који живи у страху 24 часа.Шта чини јеховин сведок?Само се моли за те Шиптарске грехе.Колико је то туњаво,још ће да нађе неко оправдање за та злодела.Јеховин сведок негледа ко је које националности и верује у глобализацију (макар несвесно) што је анти природно и што ће доћи главе Српском народу јер полако нестаје.Јеховини сведоци су још једна странпутица која води све у пропаст и ако смем да додам,отупелост.

Ljudi koji veruju u te "novozavetske priče" se zovu hrišćani i ja sam jedan od njih.Ako smatraš da svi mi nismo normalni to je tvoje pravo,ali pre nego što se uopšte upustiš u diskutovanje na temama religije morao bi da stekneš barem osnovna znanja o tome.

Ne možeš diskutovati o stvarima o kojima nemaš lična iskustva i znanja.
Ne možeš da govoriš o Starom zavetu i Talmudu ako nisi pročitao i upoznao jevrejski narod.
Nije isto prijatelju kada neko drugi pročita pa ti kaže da tamo piše to i to.
Moraš sam da pročitaš i da doneseš zaključke iz svoje glave.E sad druga je priča ako si ti jedan od onih koji završavaju gugl fakultet i sva znanja crpu iz vikipedije pod uslovom da tekstovi nisu duži od deset rečenica.

Kada su Jehovini svedoci u pitanju ,mogu da ti kažem da je dobro što ih imamo.
Povući će jedan deo naroda za sobom,neko će se izvući a neko neće.Ali verovao ili ne sotonina iskušenja nam pomažu da dođemo do Boga.

Tekst koji si postavio sam ceo pročitao(pozdrav Miki) i mogu da ti kažem da haotičnijeg teksta odavno nisam video.
Da li je poučan?
Jeste!
Meni je pokazao da ima ljudi koji su spremni da se bore za nešto o čemu blage veze nemaju a da su pri tome njihove misli veoma konfuzne i kontradiktorne.Nadam se da će i drugi ipak pročitati taj tekst i kloniti se takvih ljudi kao što je tvoj junak .

Prijatelju,usmeri svoju energiju malo u čitanje Biblije pa se onda vrati na forum religije da diskutuješ.
Osim toga pokušaj malo i da prostudiraš istoriju.Na ovom forumu istorija igra isto veliku ulogu.

I pokušaj bez copy/paste nego iz svoje glave ok?

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
E moj brate Gero,meni se cini da se mi uzalud trudimo da JS otvorimo oci, po svoj prilici oni nase komentare i ne citaju.Jako dobro radi sto Biblijom dokazujes istinu u koju verujes, ali meni se cini da nasi prijatelju JS ne veruju ni u Bibliju.Kad bismo im iz Kule strazare citali mozda bi onda obratili paznju na to, jer drugo nista oni i ne citaju.Nikako ih ne mogu razumeti, kako mogu da prihvate podvalu koju im je podvalio pravnik Ruterford i njegov jevrejski advokat:"Biti veran Bogu Jehovi znaci biti lojalan ovome Telu..."Oni se uporedjuju sa Jehovom, a taj jadni narod ni ne primecuje tu hulu.Izjednaciti se sa Jehovom pa izvaljivoti gresku za greskom, kao da Jehova pravi tolike greske.
Hahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaa Mika slatko se smejem (ne kažem nasmejao si me-prošlo vreme, nego kažem "slatko se smejem" što znači smejem se neprekidno, smejem se konstantno tvojim glupostima!) tvojim izjavama! Zaista si privilegovan u mojim očima jer nisi na ignor listi na kojoj su neki otpadnici i klevetnici sa ovog foruma (oni sami znaju koji su jer će čim pročitaju ovaj post da se žale uredniku, heheheheee). Ponoviću što sam izjavio u nekom od postova da ste se svi udružili, bez obzira koje ste religije (adventisti, pravoslavci...i drugi) da "otvorite oči" Jehovinim svedocima, što je, želim da naglasim, veoma lep gest i vredan pažnje! Ali ima jedan veliki problem koji vi nikako ne možete i nećete da prevaziđete! Koji je to problem? Problem je što stte svi vi, sami slepi, duhovno ste totalno slepi, bez obzira šta govorite! Tako da je besmislno to što govoriš Mika, ne možeš ti koji si slep meni da otvoriš oči koji vidim, to je smešno! Hahahahahahahaaaaaaa i zato se slatko smejem!:)

Član
Učlanjen(a)
11.05.2011
Poruka
1.251
Postovanje prijatelju Malecki,

a ja se tvojoj izjavi uopste ne smejem.

Mozes li nam objasniti na osnovu cega si zakljucio da smo mi "duhovno slepi" da ti nasigurno "vidis"?

Sta mislis ako je slucaj obrnut?

Ili zar ne preti opasnos da ni mi,a ni ti ne vidimo, nego da smo svi zajedno sa tobom slepi?

Savetovao bih ti da se spiustis na zemlju, nemoj da mnogo lebdis u oblacima i razmisljaj malo zrelije

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Hahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaa Mika slatko se smejem (ne kažem nasmejao si me-prošlo vreme, nego kažem "slatko se smejem" što znači smejem se neprekidno, smejem se konstantno tvojim glupostima!) tvojim izjavama! Zaista si privilegovan u mojim očima jer nisi na ignor listi na kojoj su neki otpadnici i klevetnici sa ovog foruma (oni sami znaju koji su jer će čim pročitaju ovaj post da se žale uredniku, heheheheee). Ponoviću što sam izjavio u nekom od postova da ste se svi udružili, bez obzira koje ste religije (adventisti, pravoslavci...i drugi) da "otvorite oči" Jehovinim svedocima, što je, želim da naglasim, veoma lep gest i vredan pažnje! Ali ima jedan veliki problem koji vi nikako ne možete i nećete da prevaziđete! Koji je to problem? Problem je što stte svi vi, sami slepi, duhovno ste totalno slepi, bez obzira šta govorite! Tako da je besmislno to što govoriš Mika, ne možeš ti koji si slep meni da otvoriš oči koji vidim, to je smešno! Hahahahahahahaaaaaaa i zato se slatko smejem!:)

Ako ti staviš nekog na ignore listu ,samo ti ne vidiš šta on piše.
Svi ostali vide i mogu da sami dođu do zaključka da li smo mi koji smo na tvojoj ignore listi klevetnici ili nismo.

Ovaj tvoj post me je podsetio na jedan primer iz Biblije:

Mudre Izreke glava 6
16 Šest stvari mrzi Gospod, pa i sedam ih je na koje se gnuša:
17 Na lažljiv jezik i oči prezirne, na ruke što pravu krvcu prolivaju,
18 na srce što zle misli kuje i na noge koje prema zlu žure,
19 na krivog svjedoka koji laž govori i koji među braćom svađu stvara.

1.Na lažljiv jezik - ništa lakše nego pregledati tvoje postove ,lako se sve laži pronađu(negde si posle govorio da je bila šala)
2.Oči prezirne - pa evo ovaj tvoj post,prezir prosto kipi iz tebe
3. krv prolivaju - koliko je Jehovinih svedoka umrlo zato što im je zabranjeno da prime krv?
Zar i to nije ubijanje tj prolivanje krvi?
4.srce koje zle misli kuje - i ovde samo treba pregledati postove tvoje braće,
5.koje prema zlu žure - predanost tebe i tvoje braće Kuli stražari
6.na krivog svedoka koji laž govori - zar ima boljeg opisa za Jehovine svedoke ?
7.među braćom svađu stvara - koliko ste samo ljudi zaveli ?

Pregledajte ljudi šta su pisali Jehovini svedoci ne samo na ovom forumu ,nego i na ostalima.Svugde ista priča!
Objavim skenirane stranice iz knjige Jehovinih svedoka i tako završim na ignor listi jer lažem i klevećem???

Upoznajte ljudi ovu organizaciju i njene članove!
Uverite se sami u "istinu" u koju oni veruju!
Idite na njihov kongres i upoznajte ih iz prve ruke:

Jehovini svedoci: Kongres Jehovinih svedoka

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534

A jel nismo normalni,slabog smo karaktera,naivni smo!!A sta ste vi normalni,karakterni,nenaivni uradili za srbiju i ostali svet prijatelju?

Rusite svet globalno s vasim fabrikama,nuklearnim tehnologijama,zagadjivanjem zemlje na kojoj zivimo,vodu zagadjujete da bi nam je prodavali u flasama itd.

Postoji jedan stih u Bibliji da ce Bog unistriti sve koji unistavaju zemlju!!!To su ti normalni u koje svrstavas i sebe najverovatnije.

Mi koji se molimo Bogu imamo barem neku nadu, dok vi koji u Boga neverujete nemate nikakvu nadu,poslusaj savet poelbustera pa malo procitaj Bibliju ako zelis da komentarises na temu religije.

JS-ci su uglavnom dobri ljudi izuzev nekih licimera ovde na forumu,a za pocetak procitaj ove stihove poslanica rimljanima 1 g:

[SUP]18[/SUP] Jer se otkriva gnev Božji s neba na svaku bezbožnost i nepravdu ljudi koji drže istinu u nepravdi.
[SUP]19[/SUP] Jer šta se može doznati za Boga poznato je njima: jer im je Bog javio;

[SUP]20[/SUP] Jer šta se na Njemu ne može videti, od postanja sveta moglo se poznati i videti na stvorenjima, i Njegova večna sila i božanstvo, da nemaju izgovora.

[SUP]21[/SUP] Jer kad poznaše Boga, ne proslaviše Ga kao Boga niti Mu zahvališe, nego zaludeše u svojim mislima, i potamne nerazumno srce njihovo.

[SUP]22[/SUP] Kad se građahu mudri, poludeše,

[SUP]23[/SUP] I pretvoriše slavu večnog Boga u obličje smrtnog čoveka i ptica i četvoronožnih životinja i gadova.

[SUP]24[/SUP] Zato ih predade Bog u željama njihovih srca u nečistotu, da se pogane telesa njihova među njima samima;

[SUP]25[/SUP] Koji pretvoriše istinu Božiju u laž, i većma poštovaše i poslužiše tvar nego Tvorca, koji je blagosloven va vek. Amin.

[SUP]26[/SUP] Zato ih predade Bog u sramne slasti; jer žene njihove pretvoriše putno upotrebljavanje u besputno.

[SUP]27[/SUP] Tako i ljudi ostavivši putno upotrebljavanje ženskog roda, raspališe se željom svojom jedan na drugog, i ljudi s ljudima činjahu sram, i platu koja trebaše za prevaru njihovu primahu na sebi.

[SUP]28[/SUP] I kao što ne marahu da poznadu Boga, zato ih Bog predade u pokvaren um da čine šta ne valja,

[SUP]29[/SUP] Da budu napunjeni svake nepravde, kurvarstva, zloće, lakomstva, pakosti; puni zavisti, ubistva, svađe lukavstva, zloćudnosti;
[SUP]30[/SUP] Šaptači, opadači, bogomrsci, siledžije, hvališe, ponositi, izmišljači zala, nepokorni roditeljima,

[SUP]31[/SUP] Nerazumni, nevere, neljubavni, neprimirljivi, nemilostivi.
[SUP]32[/SUP] A neki pravdu Božiju poznavši da koji to čine zaslužuju smrt, ne samo to čine, nego pristaju na to i onima koji čine.

Dobro procitaj ovo pa iznesi zakljucak , posto si ti normalan a mi nenormalni.

Pa malo razmisli sta se izdesavalo za poslednjih 20g u srbiji i svetu.

Citaj Bibliju i istoriju ako zelis da imas pravilnu predstavu o svetu i sta se dasava u njemu,sve sto je Biblija predskazala ispunilo se!!!

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534

To je pravi JS-ok! koji ismeva bracu Hriscane po forumima,koji sebe naziva Hriscaninom a veruje u nekog Jehovu u ime koje nema osnovu u Bibliji,osnova je (JHVH) a dalje ko kako hoce.

AApocketu su dali nadimak smesko! a tebi cemo dati nadimak "CEREKALO"pa sad ti vidi!

Brate Miko nemoj se nervirati za njegov postavljeni post!on nije ni svestan kako je pokazao koliki je on vernik i kako drzi zapovest koju je Isus ostavio (LJUBI BLIZNJEG SVOG KAO SAMOGA SEBE) A NE (ISMEVAJ BLIZNJEG SVOG KAO SAMOGA SEBE)

ON JE SAMO BEDNI STARESINA JEDNE MASONSKE ORGANIZACIJE NO NE I CRKVE.

On je licimer prve vrste treba da ti je to poznato ako ne na ovom forumu na drugim si imao prilike da ga upoznas.

Pozdrav od Gere.
P.S
Pitaj ga zasto ni jedan JS-ok neodgovara na nase postove? Ja nemogu jer sam na listi "IGNORE"kod maleckog.

Natrag