Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
@Malecki I
Da li živiš u Srbiji ili negde u inostranstvu?
Koliko godina ima da si postao Jehovin svedok?

Član
Učlanjen(a)
19.10.2009
Poruka
73
To ti samo verujes da je tvoja dusa besmrtna...I nema tu moj bog,tvoj bog, samo jedan bog postoji....to sto Boga zove ko kako hoce....to vec nije moj problem.....
?

Jel se moze reci da je Jehova bog LJUBAVI?

I ako mislis da jeste, gde se to da videti u bibliji?
Molim samo citate iz starog zaveta :)

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
3.957
na pitanja koja sam ti postavio,znam da su nezgodna ali ako neces idemo dalje.Mozes li da nam kazes koliko traje skolovanje vasih svestenika?

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
Juče je u našoj ulici ušao čovek od vrata do vrata ,iz džepa mu je virila Kula stražara.
U prolazu mi se ljubazno nasmešio,ali na moja vrata nije pozvonio!!!
Zašto?

@Malecki I
Da li imaš dece i ako imaš da li su i oni u JS?
Odnosno ,koliko pripadnika tvoje porodice su prešli u JS?

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
na pitanja koja sam ti postavio,znam da su nezgodna ali ako neces idemo dalje.Mozes li da nam kazes koliko traje skolovanje vasih svestenika?

Prijatelju nema nezgodnih pitanja. Odgovori na sva pitanja se nalaze u Bibliji. Ponovi, molim te, koja su to pitanja.

U Jehovinoj organizaciji nema sveštenika. Inače školovanje pripadnika Jehovine organizacije traje zauvek.

yes3

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Juče je u našoj ulici ušao čovek od vrata do vrata ,iz džepa mu je virila Kula stražara.
U prolazu mi se ljubazno nasmešio,ali na moja vrata nije pozvonio!!!
Zašto?

Pročitao je tvoje srce! smile3 Šalim se! Ne znam, što ga nisi pitao?

@Malecki I
Da li imaš dece i ako imaš da li su i oni u JS?
Odnosno ,koliko pripadnika tvoje porodice su prešli u JS?

Imam troje dece. Dvoje dece su kršteni Jehovini Svedoci dok najstariji sin još uvek nije.

;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
od jedne moje bivse drugarice mama se uclanila u tu sektu muz joj nije znao postala je odjednom cudna ni sa kim n ije pricala sva ja bila bleda znaci skroz druga osoba kao da joj je nesto cvrklo u glavi , zatim je muz saznao za to i razveli su se ...i onda se posle nekog vremena ta moja drugarica uclanila non stop sam joj govorila da to ne radi ali nije me poslusala jer ko jednom tamo udje tesko da ce izaci ... prestale smo da se druzimo zbog toga ne znam nista o njoj bojala sam se da mi nesto ne urade ... :dntknw:

Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Ja sam imao dva puta susret sa istim svedocima koji su dolazili na vrata. Prvi put su me uz smešak pitali da li je čovečanstvo na rubu propasti ili će po božjoj promisli biti spasenja ili pomoći (najverovatnije u duhovnom smislu, davno beše, uopšte nisam siguran kako je formulisana rečenica-upitnica). Kad sam odgovorio da sve od boga ishodi, oni su se obradovali još više i zamolili me da pročitam nešto iz neke knjige (predpostavljam da je bila biblija). Pročitao sam i kada su me pitali šta mislim rekao sam im lepo da me ne zanima. A drugi put su me isto to pitali i ja sam morao da ih presečem rečenicom da znam šta pokušavaju i da sam ja odavno već izabrao svoj put. Na to su se zahvalili i otišli. Više se nisu pojavljivali.

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
od jedne moje bivse drugarice mama se uclanila u tu sektu muz joj nije znao postala je odjednom cudna ni sa kim n ije pricala sva ja bila bleda znaci skroz druga osoba kao da joj je nesto cvrklo u glavi , zatim je muz saznao za to i razveli su se ...i onda se posle nekog vremena ta moja drugarica uclanila non stop sam joj govorila da to ne radi ali nije me poslusala jer ko jednom tamo udje tesko da ce izaci ... prestale smo da se druzimo zbog toga ne znam nista o njoj bojala sam se da mi nesto ne urade ... :dntknw:

Možeš li da mi kažeš o kojoj religiji se radi?

Natrag