Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
?To ti samo verujes da je tvoja dusa besmrtna...I nema tu moj bog,tvoj bog, samo jedan bog postoji....to sto Boga zove ko kako hoce....to vec nije moj problem.....
@Malecki I
Da li živiš u Srbiji ili negde u inostranstvu?
Koliko godina ima da si postao Jehovin svedok?
ja jos uvek cekam odgovore?
na pitanja koja sam ti postavio,znam da su nezgodna ali ako neces idemo dalje.Mozes li da nam kazes koliko traje skolovanje vasih svestenika?
Juče je u našoj ulici ušao čovek od vrata do vrata ,iz džepa mu je virila Kula stražara.
U prolazu mi se ljubazno nasmešio,ali na moja vrata nije pozvonio!!!
Zašto?
@Malecki I
Da li imaš dece i ako imaš da li su i oni u JS?
Odnosno ,koliko pripadnika tvoje porodice su prešli u JS?
od jedne moje bivse drugarice mama se uclanila u tu sektu muz joj nije znao postala je odjednom cudna ni sa kim n ije pricala sva ja bila bleda znaci skroz druga osoba kao da joj je nesto cvrklo u glavi , zatim je muz saznao za to i razveli su se ...i onda se posle nekog vremena ta moja drugarica uclanila non stop sam joj govorila da to ne radi ali nije me poslusala jer ko jednom tamo udje tesko da ce izaci ... prestale smo da se druzimo zbog toga ne znam nista o njoj bojala sam se da mi nesto ne urade ... :dntknw: