Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Evo jednostavnog pitanja za sve nas koji se deklarišemo kao hrišćani:
Ako država u kojoj živimo objavi rat drugoj državi ili je napadnuta od strane neke druge države, kakav stav ćemo mi, hrišćani zauzeti ako nas vlada te države pozove u rat-mobilizaciju?
Ja znam šta bih ja uradio i šta sam uradio kada je takva situacija nastupila 1999.
Šta biste vi ostali uradili u ovakvoj situaciji?
E malecki prvo da se razumemo, sta ti mislis pod ono deklarisemo kao Hriscani?
1) ko je ovde Hriscanin? Odgovor: Hriscani smo ovde mi a ne vi vi JS-ci, nepriznate Hrista za Boga a takodje njegovo ovaplocenje.
2)ko je to Hriscanin? Odgovor:Hriscanin je onaj vernik koji priznaje Hrista u telu i da je Gospod Bog!!!
3)ko je ne Hriscanin? Odgovor: Ko god ne prizna Hrista u telu i da je Bog i da je raspet na krstu "Antihristov je!!!
4)Bog je sam ratnik trebalo bi da malo bolje procitas SZ-et o "SAVAOFU"
5) Dobro su vas pripremili da nepruzate otpor u "Novom svetskom poretku kad se ustolici "Antihrist" primicete ga mirno bez oruzja.
Vi ste JS-ci, a ne Hristovi svedoci, moracete jednom da se opredelite ko ste!!!
Ako nisi znao ortodoxni narodi nisu osvajacki narodi, a ako ih napadnu onda imaju pravo da se brane jer ako bi mi neko napao porodicu i hoce da nas ubije budi siguran da cu zastititi svoju porodicu istom merom.
Nijedan rat nevalja i protivnik sam svakog rata ali ako covek nema izbora onda pusku u ruke.
Sardy ti je lepo odgovorio bravo sardy.
Svaka je vlast od Boga!! citaj malo kako je (Car Saul proso zato sto nije poslusao Boga preko Proroka Samuila)
Sto nedade komentar na post
[h=2]#1638[/h]
Pozdrav od gere.
Poslednja izmena: