Jehovini svedoci!

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Druže sam si odlučio da ne želiš da razumeš više puta ponovljenu izjavu iako govorimo istim jezikom i iako je moja poruka veoma jednostavna. Nisi jedini, na žalost! Opet to je lično tvoja odluka bazirana na temelju slobodne volje koju imaš ti i svi mi ljudi koju smo dobili na poklon od našeg Stvoritelja i možemo da je koristimo tako što slavimo Jehovu ili smo protiv Jehove! Svako dobro ti želim! :)
Ako ja NE ŽELIM DA RAZUMEM - onda sam ja lud! Jer se molim Bogu na kolenima više puta dnevno za Njegovu istinu i Njegovu volju. Čitam bibliju i istražujem je svaki dan po 4 - 5 sati da bi došao do istine. Umesto da uzmem biblijski besplatni kurs od JS, koji me nauče svu istinu vrlo brzo besplatno uz pola sata dnevnog kursa i bez tolike velike molitve i truda. I što apsolutno verujem samo bibliji i nikom više!
Ali dobro više volim biti lud i propasti u Hristu nego postati najmoćniji čovek na svetu bez Njega.
U svakom slučaju hvala ti na sagovorništvu. Pozdravljam te jednim lepim stihom. Ako ne znaš šta znači slobodno me pitaj. Ako znaš - super.
1.Коринћанима 3,12 Ако ли ко зида на овом темељу, злато, сребро, драго камење, дрва сено, сламу,

Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Obrati pažnju na sledeći izveštaj:"Чујте Јеховину реч, окрутни владари содомски. Послушај закон Бога нашег, народе гоморски. 11„Шта ће ми мноштво ваших жртава?“, каже Јехова. „Сит сам овнујских жртава паљеница и сала од угојених животиња. Не марим за крв јунаца, јагањаца и јараца. 12Када долазите да се покажете пред мојим лицем, ко то тражи од вас, ко тражи да газите моја дворишта? 13Не доносите више безвредне приносе од жита! Ка̂д ми је одвратан. Држите младине и сабате, сазивате зборове — а ја не подносим кад се на свечаним зборовима окупљате, па онда врачате. 14Ваше младине и свечаности мрзи моја душа. Бреме су ми постале, уморио сам се од њих. 15Када ширите своје руке, затварам очи пред вама. Многе молитве изговарате, али ја их не слушам, јер су вам руке пуне крви.16Оперите се, очистите се, уклоните злоћу својих дела од мојих очију, престаните зло чинити. 17Учите се добро чинити, тражите правду, укоравајте тлачитеља, правду дајте сирочету, браните право удовице.“

Dakle Jehova ne sluša svačije molitve!

;)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Razdvojeni svetovi
Razdvojeni svetovi (To verdener)je naslov danskog filma snimljenog po istinitim događajima.
Pogledajte ovaj zanimljiv film ako želite da upoznate Jehovine svedoke.
Veoma dobro prikazan život i nedoumice Jehovinih svedoka.Problemi krvi ,kontrole i odbačenih.
Link za skidanje filma:
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Ovde možete da skinete titlove:
To Verdener Aka Worlds Apart (2008) - Srpski titlovi. | 93997Pogledajte film i upoznajte bolje Jehovine svedoke.
Au, brate, moram još jednom da ti se zahvalim za film. Pošto ja ne idem kod JS, nemam pojima da je tako. I sada posle odgledanog filma meni uopšte nije jasno odakle njih 7,5 miliona! Pa ako im je ovakvo ustrojstvo njih bi trebalo biti najviše 5-6 'iljada. Čime su opsenili tolke ljude. Istine nemaju, to svakom boljem poznavaocu Pisma, vrlo brzo bude jasno. Ali ako nemaju i ljubavi - čime se onda spašavaju?
I sada vidim kolika je šteta što bivši članovi JS - neće više da nam na forumu ispričaju o njihovoj organizaciji, nego mora Poelbuster, preko Danaca da nam otvori oči.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.02.2010
Poruka
535
Odgovoriću ti ja jer sam Jehovin svedok, nema potrebe da slušaš otpadnike, lažove i licemere koji namerno ljagaju i kleveću Jehovu i njegov narod! Jehovinih svedoka je svake godine sve više i više jer osobe iskrenog srca, ponizne i željne istine mogu da procene ko iskreno voli Boga i ljude i ko to svojim ličnim primerom i dokazuje, drugim rečima, svi oni koji zaista traže istinu, nalaze je. Jedino Jehovin narod ima istinu i to dokazuje svojim životima, zato je svake godine sve više i više onih koji se pridružuju "velikom mnoštvu"!

P.S. Ja sam počeo da proučavam Bibliju 1996. Godine i krstio sam se 1998. Kad sam ja počeo da proučavam Bibliju bilo je oko 4.000.000 svedoka, dakle od 1870. do 1996. Godine. Dakle u razdoblju od 126 godina Jehovina zemaljska organizacija je dostigla broj od oko 4 miliona pripadnika. Od 1996. do 2011. broj Jehovinih slugu je skoro dupliran, dakle za 15 godina je Jehovina zemaljska organizacija dostigla gotovo dvostruko više onih koji imaju nadu u večni život u raju na zemlji pod vladavinom Božjeg Kraljevstva. Ako imalo poznaješ Bibliju i istinu iz Biblije, ti i mnogi koji čitaju ove reči, razumećete šta znači izveštaj iz Božje reči koji nalazimo u Isaiji 60:22 " Од малог ће постати хиљада и од незнатног силан народ. Ја, Јехова, убрзаћу то кад буде време."

To je samo jedan od bezbroj dokaza koji nalazimo isključivo u Bibliji koji govore o tome da su Jehovini svedoci jedina prava religija! Naravno to mogu da vide jedino osobe koje su:
1. Duhovno gladne
2. Ponizne
3. Iskrene

;)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.11.2010
Poruka
1.246
Jedino Jehovin narod ima istinu i to dokazuje svojim životima, zato je svake godine sve više i više onih koji se pridružuju "velikom mnoštvu"!

Nazovi skupštnu Jehovinih svedoka u Užicu i pitaj ih zašto je Miško dugogodišnji Jehovin Svedok pre neki dan skočio sa solitera i izvršio samoubistvo. Ako ne veruješ proveri i reci je li to oličenje izabranog Božijeg naroda.

Trebali bi da razjasnimo da li su Jehovini svedoci izabran Božiji narod kako se predstavljaju ili nisu.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
44
Šta se džaba tripujete oko tih vera, religija, čegavećne. Jebo ti to sve kad su Milorad Dodik i Boris Tadić jači i od Jove i Čak Norisa zajedno. Počeli ste prerano da se zanimate za duševno ispunjenje. Štrčite na sve strane, a ni materijalno stanje niste obezbedili kako treba. Tu su ameri ispali pametni, pa su tek na kraju svog materijalnog zbrinjavanja(money, bitchez n shit) počeli izučavati filosofiju. E sad, koji segment nje, to je već individualna stvar.

Uostalom,

Niko mi nije odgovorio na ono pitanje iznad. Doduše, Peko je nametnuo delić odgovora.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Istina?

Nazovi skupštnu Jehovinih svedoka u Užicu i pitaj ih zašto je Miško dugogodišnji Jehovin Svedok pre neki dan skočio sa solitera i izvršio samoubistvo. Ako ne veruješ proveri i reci je li to oličenje izabranog Božijeg naroda.
Trebali bi da razjasnimo da li su Jehovini svedoci izabran Božiji narod kako se predstavljaju ili nisu.
Znate kako braćo. Ja sam se od pre par godina odlučio samo na 1 kartu. Bibliju!
Znači ništa me drugo ne interesuje sem biblije. Samo nju istražujem, uz molitvu i pomoć Svetog Duha. I tu nemam nikavu dilemu ili trilemu. Sve mi je jasno. I ko je Bog i ko me spašava i ko nespašava i šta trebam govoriti i prihvatati....... Ali zajednice (denominacije), politika, matematika, filozofija..........mi nije poznata. Tu sam slab jer me to uopšte ne interesuje. Tako da ja zaista ne znam kako je kod JS. Zato sam i u mom prethodnom postu naveo AKO JE TO ISTINA (film ''razdojeni svetovi'') i (npr.) ovo što sada navodi brat Peko71, o samoubistvu vernika iz Užica, onda je meni sve jasno. To nije Božja organizacija, već sotonska. A ako me lažu braća Poelbuster i Peko 71 onda se izvinjavam JS. I priznajem da sam bio u zabludi.
Mada ostaje biblijska istina, tako da tu me ne može niko preći! A tu sam video dosta propusta kod JS. Ne računajući loš prevod NW. I u običnom prevodu se vidi o čemu se radi. NPR.- transfuzija krvi. Niti se ona jede kako navodi biblija niti je u pitanju životinja. Ispada kao da JS tretiraju ljude kao stoku. Ljudi se ne jedu, niti je o tome Bog ikad išta rekao. A ta priča da je isto konzumiranje hrane i transfuzija - pa to i laici znaju da nije istina.
Meni će biti žao svakog nespašenog JS. Tolika žrtva, trud, revnost, kao malo kog drugog vernika, a idu u pakao (nespašenje - za one koji ne veruju). I to mnogo više, će mi biti žao, nego nespašenog ateiste ili većeg dela Pravoslavaca. Oni su bar lepo proživeli svoj život u jedenju, pijenju, švalerisanju, uživanju, zezanju.................. dok je JS trpeo. Ali ostaje pitanje u čije ime je trpeo ?

Član
Učlanjen(a)
17.04.2010
Poruka
44
Sad bi' se tako nasmejao, al' neću. Tebi, bratko, treba jedna ozbiljna lekcija iz istorije. Jer, prema tvojim tvrdnjama - sve što nije hrišćanstvo(ne znam da li govoriš o hrišćanstvu konkretno, mnogo si konfuzan bre) je satanističko? Zamisli tek da dođeš do saznanja šta su srbi bili pre nego što su kršteni. Uh, a još gore i zbog čega. I onda tako ti, potkovan nekim kvazi biblijskim znanjem, dođeš ovde i propovedaš kako je to jedina istina? Moram ti odati priznanje. Što bi ameri rekli, stvarno si nešto.

Čekaj, tebi će biti žao? Ako se navodiš prema biblijskim tripovima, što se postavljaš u superiornu poziciju? Ej, kao, tebi će biti žao. ***** idi se moli za njih. Jedan fanatik uništi moju zen smirenost. Strašno.

Toliko o egoističnosti religioznih likova. Ljubac k'o Rusija, sve najbolje i da se rešite tih zajebanih kompleksa.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Ne upotrebljavajte vulgarne riječi u postovima! Ovo je, ipak, PF Religija.[/WARNING]

Natrag