Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Ako ja NE ŽELIM DA RAZUMEM - onda sam ja lud! Jer se molim Bogu na kolenima više puta dnevno za Njegovu istinu i Njegovu volju. Čitam bibliju i istražujem je svaki dan po 4 - 5 sati da bi došao do istine. Umesto da uzmem biblijski besplatni kurs od JS, koji me nauče svu istinu vrlo brzo besplatno uz pola sata dnevnog kursa i bez tolike velike molitve i truda. I što apsolutno verujem samo bibliji i nikom više!Druže sam si odlučio da ne želiš da razumeš više puta ponovljenu izjavu iako govorimo istim jezikom i iako je moja poruka veoma jednostavna. Nisi jedini, na žalost! Opet to je lično tvoja odluka bazirana na temelju slobodne volje koju imaš ti i svi mi ljudi koju smo dobili na poklon od našeg Stvoritelja i možemo da je koristimo tako što slavimo Jehovu ili smo protiv Jehove! Svako dobro ti želim!
Ali dobro više volim biti lud i propasti u Hristu nego postati najmoćniji čovek na svetu bez Njega.
U svakom slučaju hvala ti na sagovorništvu. Pozdravljam te jednim lepim stihom. Ako ne znaš šta znači slobodno me pitaj. Ako znaš - super.
1.Коринћанима 3,12 Ако ли ко зида на овом темељу, злато, сребро, драго камење, дрва сено, сламу,