Ovo je sa moje konekcije.PYC hvala na odgovoru ali nema potrebe za tolikom zestinom.Pa ne mozes bas sve videti cak i u toj tvojoj moderatorskoj carobnoj kugli.Ovo je ipak zemlja Srbija i nema bas svak svoj prikljucak za internet.Jos uvek.I na zalost.I da znas da imas pravo bas sam jedna vrlo pokvarena i nevaljala zena.Spijuniram sopstvenog muza u sopstvenoj kuci i sa sopstvenog lap topa.Pa bas me sram i stid bilo!Reci cu ti i ovo,tu vestinu sam morala da naucim tek posle vise godina braka,ali ucum brzo i to od najboljih.I svaki skajp razgovor,sve slike koje je od nje imao,ma sve sto je ikada napisao pa cak i pomislio nasla sam skinula i pohranila.I onda raspravila i sa njim. I sa njom.I shvatila da je mrtav za mene .I konacno se smirila.A sto se tice tvog drugara Tmaksa inace prevejanog lazova manipulanta,kukavice ,preljubnika i uhode on je valjda vodjen mislju da su svi pokvareni kao on sto je i da ce naci nesto za ucenu provalio u moje pp i zamisli sebi iskopirao jednu slicicu,pa nesto mislim da ja tebi posaljem njegovu da se siti izrazgovarate o tome kako su zene STVARNO pokvarene...POZZZZ...