Je li Isus, kojeg je rodila Djevica Marija, razapet i umro na križu?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
A umro je Isus Bogočovjek.

Aha..sve si objsnio. Znači nije umro Bog? Kažeš umro Bogo-Čovek..nije umro ni Bog ni Čovek..ali petljaš....

Koji ti je taj Bogo-Čovek..kada nije ni Bog ni Čovek...neko novo Božanstvo? On nije umro ni kao Čovek ni kao Bog. Jer ne možeš ništa reći konkretno?

Znači ako ti tvrdiš umro Bogo-Čovek..a ne možeš potvrditi da je Bog umro onda nije umro Bogo-Čovek

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ja sam bio jasan da ne može jasnije.

Nisi..ako nije umro Bog onda ne može umreti Bogo-Čovek...jer nije umro "Bogo". Ti samo petljaš.

Ipak ćeš na kraju morati biti "molohist" jer ćeš uvideti da je mogao umreti samo Čovek.

Ps..ti si jednom potvrdio svoj molohizam kada si rekao da je umrlo ono što je moglo...sećeš se. Znači nije Bog već samo Čovek. E moj "molohista"..druge osuđuje a on je prvi :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Je si li tvrdio da je umrlo samo ono što je moglo? Jesi...znači tada si potvrdio da je na krstu umro samo Čovek. A sada si sam sebe osudio...jer si samog sebe svrstao u "molohistu"..i sad nema dalje...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Je si li tvrdio da je umrlo samo ono što je moglo? Jesi...znači tada si potvrdio da je na krstu umro samo Čovek. A sada si sam sebe osudio...jer si samog sebe svrstao u "molohistu"..i sad nema dalje...

Umro je Bogočovjek. A sada izvoli dokazati svoju tvrdnju da križ, žrtva i krv nemaju nikakve veze sa zemaljskim Isusom, Isusom iz Nazareta.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Umro je Bogočovjek.

Ma ništa to ne znači...ja te pitam jedno ti pričaš drugo.

Je li umro Čovek? Da ili ne?

Je li umro Bog? Da ili ne.

Inače, šta znači Bogo-Čovek..kada ne smeš reći konkretno ni da li je Bog ni da li je Čovek. Šta znači Bogo-Čovek?

Zapravo rekao si već jedno..umro je samo Čovek..to si rekao...nema potrebe da sad to negiraš. Rekao si umrlo je ono što je moglo..a sada se stidiš toga.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne znači ništa..koliko vidim..čim ne znaš ni reč da kažeš već samo floskula. Mantraš sa time bez smisla.

Je li umro Bog? Je li umro Čovek..ništa ne znaš reći?

To je nešto izgelda što nije ni Čovek ni Bog. :). Tako da ranije si verovao da je umro Čovek..sada poričeš i to...nije dakle umro ni Bog ni Čovek..već floskula je umrla.

Natrag