Javna licnost koja vas iritira

Učlanjen(a)
15.07.2010
Poruka
1.146
Prvo mi na pamet padaju voditelji sa Pinka...
Svi su nekako slični...ali me...ova nekako posebno iritira

1352

Mene iritira ceo pink i sve osobe koje su na pinku.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
490
Lea Kiš, Suzana Mančić, Biljana Vučo, Sonja Biserko, Dragan Marinković Maca, onaj mali pederko što vodi onu kič emisiju "luda kuća", Vesna Radusinović.

Ima ih još, ali što neko reče, ne mogu da se opterećujem sa nebitnim i iritantnim likovima.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
U jbt..Da li je ko gledao Lanu na OBN-u?Ili onu malu moju komsinicu Milicu Blagojevic?
U jbt...komplentan OBN i Pink me nerviraju cak sam i filmove ma Tv uopste prestala da gledam zbog budala...
Dosta mi bljuckanja:D

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
ima ih dooostaaaaaaa...ali poslije ovog novog srpskog filma Srđan Todorović i Sergej Trifunović DEFINITIVNO...:bad:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Lea Kiš, Suzana Mančić, Biljana Vučo, Sonja Biserko, Dragan Marinković Maca, onaj mali pederko što vodi onu kič emisiju "luda kuća", Vesna Radusinović.

Ima ih još, ali što neko reče, ne mogu da se opterećujem sa nebitnim i iritantnim likovima.

Ova što sam je boldirao je skoro otegla papke, tako da više neće moći da te (a i nas ostale) nervira.

Inače, sve ste lepo nabrojali prethodno, ali ajde da dodam još neke:

*Spikeri s B92 što se beče k'o nezdravi i naglašavaju svaku reč pa se gubi poenta naglašavanja. (posebno Ivana Konstantinović)

*Marko Živić - komentar je nepotreban, jako iritantna i krajnje nepotrebna "pojava"

*Sve Šotrine zvezde nove generacije (Bosiljčić, ona plava pogubljena lost in space and time - Greh njene majke ili tako nešto itd.)

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Lea Kis,Suzana Mancic,Vesna Radusinovic,Eva Ras,Boki 13,Novak Djokovic...

(posebno Ivana Konstantinović)

*Marko Živić - komentar je nepotreban, jako iritantna i krajnje nepotrebna "pojava"

Ja ne bi njih naveo,Ivana mi bas slatka,a Zivic legenda...

Ova nabeđena klinka....prepotentna je za 20 ljudi
imgres.asp

Slozio bi se s tobom,gledao sam neke njene intervjue,mala je puna sebe,(ali kad sam video u kakvoj vili zivi,tata joj lezi na param,od enterijera mi ostala usta otvorena),razumeo sam,priznala da se pevanjem bavi iz zezanje,samo da bi bila popularna,a ne da bi zaradila hleb kao neki,i ladno kaze da je do sada sve njene prohteve placao tata,kao i album,spotove... Ali da izgleda dobro,mora se priznati,ne mogu da kazem,mala je mrak riba...

Poslednja izmena:
Natrag