Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Oni koji bi da ratuju, ratovaće postojale religije ili ne...Religija je izgovor da se sakriju pravi motivi - politika, prirodni resursi, ideologija, osveta, mržnja...itd
A ljudi su većinom u suštini ovce pa je lako manipulisati...Čovek neće da čita i da razmišlja, nego ide linijom manjeg otpora - voli da mu neko servira na gotovo...
Čovek ne treba da bude "ekspert" da bi koristio razum...
Eto dokaza kako ti razmišljaš!
Čuo si objašnjenje od JEDNOG ili dva pripadnika SPC-a, i odmah ceo SPC stavljaš u isti koš! To je isto kao i sa onim popom što je maznuo lovu, jedan se našao pokvaren, i odmah su svi pokvareni! Tako se prijatelju započinju neprijateljstva i ratovi. Tako je započeo i krvavi rat na prostorima stare juge...Jedan je tamo ubio, zaklao, mučio....a osuđen je ceo narod...O tome ja govorim ovde. Čovek je skolon da sve IZOPAČI. I nauku, i prirodu, i samoga sebe, i Bibliju, pa i samoga Boga...
http://www.spc.rs/sr/stvaranje_sveta
Ovo objasnjenje ti pise na sajtu SPC kao objasnjenje evo linka:
U pravu si, moja greška. Ne znam zašto se to objašnjenje nalazi na zvaničnom sajtu....Znam mnoge iz SPC koji ne simbolizuju tekstove iz Postanja, jer onda nemaju nikakvog smisla...
Da je Bog bukvalno stvorio vodu iznad svoda, govore naredni stihovi iz 1. Mojsijeve :
"To je postanje neba i zemlje, kad postaše, kad Gospod Bog stvori zemlju i nebo,
I svaku biljku poljsku, dokle je još ne beše na zemlji, i svaku travku poljsku, dokle još ne nicaše; jer Gospod Bog još ne pusti dažda na zemlju, niti beše čoveka da radi zemlju,
Ali se podizaše para sa zemlje da natapa svu zemlju."
Dakle, kiša nije padala a živi svet je bujao. To nam govori da su klimatski uslovi bili mnogo drugačiji nego što imamo danas. A to znači da je nešto bilo drugačije u atmosferi nego danas, što stihovi "voda nad svodom" i objašnjavaju...Sve u svemu, to su sve tehnička pitanja za razmišljanje i nisu od presudnog značaja za čovekov život kao što su to Moralni zakon, Otkup greha, i Božiji plan Spasenja...
Brate ako zelis da im dokazes kreacizam,onda im posavetuj da pogledaju dokumentarac (DNK ili DNA protiv evolucije)
Nece ti vise dosadjivati veruj mi ja sam to vec uradio na nekim forumima ostali su bez texta.
Pozdrav.
Brate ako zelis da im dokazes kreacizam,onda im posavetuj da pogledaju dokumentarac (DNK ili DNA protiv evolucije)
Nece ti vise dosadjivati veruj mi ja sam to vec uradio na nekim forumima ostali su bez texta.
Pozdrav.
Čudno je to što ima luđaka koji veruju da je Zemlja stara 6 000 godina, da je čovek nastao od blata i da su fosili dinosaurusa samo trik kojim bog nastoji da iskuša našu veru