Licemjerno da negiraš što ti se da a da ujedno tražiš da se tvoje uvažava i prihvata. Nećeš da prihvatiš naše nećemo ni mi tvoje. Te primjedbe se odbacuju. To što radiš je silovanje rasprave nepoštovanje sagovornika, agresija na nečiji um i omalovažavanje sagovornika, stavljanjem u podređeni položaj. Dakle stavljaš se u ulogu policajca da se samo tebi odg. Na pitanja. A to je odlika neprosvjecenih ljudi koji nameću svoje argumente i da ignorišu tuđe tj. Da ih nipodaštavaju.
Ja sam na sva vasa pitanja odgovorio i to detaljno. A sto se tice istorije dokazao sam da se u istoriji ne spominje otpad pre 16. veka.
Molim lepo!
Ono sto ste vi postavili ja nisam uopste ignorisao, vec vi ignorisete ono sto ja postavljam a to su izjave vasih reformatora "da treba ubijati katolike". To je izjavio najpre vas cenjeni Martin Luter a potom i svi ostali!
Dakle, neposteni ste! Pravite se ovde blesavi skrecuci temu namerno kontranapadom, jer ste toliko inferiorni da mislite da je napad najbolja odbrana!
Ja to nisam nigde pronasao, pa ne zelim da sudim.
Pa sto ne potrazis?
Jesam li ja to izmislio?
Vidis da ti neces da proveris vec se samo inatis i govoris "kako ti ne priznajes", jer eto ja nisam priznao neke tvoje navode iz istorije!?
To je izgovor!
Pa ti si na te navode dobio odgovor. Ja sam citirao istoriju do detalja i sto se tice nazarena i katara i svih ostalih i dokazao sam da istorijski ne stoji to sto pricas i da otpada nema pre 16. veka, odnosno da takvo nesto istorija ne poznaje!
Ovaj Tripo nije bio tu, pa sad napada!
Ja te tvoje navode nisam ignorisao i dao sam ti detaljan odgovor. Ali ti se na moje inatis i sklapas oci kao da ja postavljam neku izmisljotinu, a o tome pisu svi, i protestantski istoricari..
Ovo je dvolicno!
U drugom slucaju, Rimoatolicka inkvizicija se postavljala kao sud Bozji na zemlji, i ako nije imala taj autoritet od Boga.
Ma nemoj!
Pa i vi ste se postavili kao sudije nad ljudskim savescu i prisiljavali ste ljude macem da veruju evandjelje, a one koji nisu hteli, njih ste proterivali i mucili, ubijali ste katolike!
Koristili ste drzavni aparat u prisili, sklapali ste paktove sa kraljevima i pozivali na ubijanje, proterivanje i paljenje crkava!
Sve ono sto nama zamerate, radili ste i vi!
Da li je Bog vama dao autoritet da ubijate i progonite a nama nije dao?
Jel ti imas imalo postenja???
Ti si poodrzavao one koji su tvrdili da ce dva svedoka kada se pojave u pposlednjem vremenu, ubijati vatrom iz svojih usta one koji ih ne poslusaju.
Kako te nije sramota da tako izmisljas??? Pa ti se ovde boris protiv mene izmisljajuci svasta! I to samo zato sto sam dokazao da ste lazni, i to te boli!
A onda sebe nazivas slugom Bozjim?
Ja takvo nesto nikada nisam izjavio niti podrzao!
Sta mislis o tome, da li po bibliji Bog moze ciniti sud preko coveka.
Kakav bre sud preko coveka? Sad si okrenuo sve u svom fanatizmu, toliko da cak tvrdis da je opravdano ubijati ljude umesto propovedati im evandjelje?
Laodikeja, osvesti se!!!
Ako ti kazes da je Bog preko vas imao pravo ubijati, kako mozes tvrditi da preko nas nema pravo?
Kako ti mozes selektivno pravdati vasa ubistva a nasa osudjivati!?
Pa imas li ti imalo savesti?
Kada ces se ti trgnuti iz svog fanatizma?
Inace, ovde se ne radi ni o kakvoj doslovnoj vatri vec o "reci evandjelja" jer vatra ne moze izaci iz usta coveka! Pa ti si totalno skrenuo u svom fanatizmu pokusavajuci na silu da opravdas vasa ubistva!
Vi ovde bukvalno silujete bibliju!
Toliko ste zaslepljeni da je to zabrinjavajuce!