Pise da su uzimali zene, ali ne i da su imali sex.
Jeste dobro pitanje, gde pise da andjeli nemaju sposobnost reprodukcije?
Sto se tice da su andjeli (sinovi bozji) uzimali zene ,podrazumeva se da su imali sex jer su im zene radjale sinove.Divovskih ljudi je bilo i pre toga,ali pogotovo sa tim palim andjelima ,sinovi divovi su bili veoma zli.
Odgovor ti je u 1.Moj 6:2-5
2 Videći sinovi Božji kćeri čovečije kako su lepe
uzimaše ih za žene koje hteše
3 A Gospod reče:
Neće se duh moj do veka preti s ljudima, jer su telo; neka im još sto dvadeset godina
4
A beše tada divova na zemlji;
a i posle, kad se sinovi Božji sastajahu sa kćerima čovečijim, pa im one rađahu sinove; to behu silni ljudi, od starine na glasu.
E sad sto se tice samog sexa izmedju palih andjela i zena moze da bude na dva nacina.
Prvi nacin je kao sto je i Marija zatrudnela sa isusom bez ikakvog sexualnog odnosa.
Drugi nacin je da su ti pali andjeli uzimalji ljudska tela koja su hteli i imali bukvalni telesni sex sa onim zenama sa kojima su hteli....,a mogli su i kombinovano...kako god.
Sami andjeli su bespolni ,i sasvim drugi oblik zivota nego mi na zemlji,tako da kod njih nema ni zenidbe nit udaje kao kod nas na zemlji.
Лука 20:34
Исус им је рекао: „Људи који живе у овом поретку жене се и удају,
35 али
они који буду достојни да живе у оном поретку и да ускрсну из мртвих, неће се женити нити удавати.
36 Они више неће моћи ни умрети,
јер ће бити као анђели, и биће Божја деца јер ће бити деца ускрсења.