UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Da li si igdje pročitala u tim stihovima - ISUS?
Ja ne!
Zašto?
Pa zato jer TO nije istina!
Kome više vjeruješ?
Ljudima - ILI - Božjoj riječi - Stihovima?
-----------------------------------------------
Izlazak 3,2Anđeo mu se Jahvin ukaže u rasplamtjeloj vatri iz jednog grma. On se zagleda: grm sav u plamenu, a ipak ne izgara.
-------------------------------------------
TKO se ukazao?
ANĐEO!
Čiji? - OD Boga Oca Jahve.
Ima li Isusa? - NEMA!
------------------------------------------------
Hvala na objašnjenju , naravno da više vjerujem bibliji
A LAŽNE Hrišćanke baš su SAMARićanke (Đavo ih samari a pesnik šamari da ih glupost jaše, što odlično paše kada gole snaše pričaju o Bogu da posluže Rogu!
Ovako je Bože Kriste ovdje bijo sotonski plan, date nevolim nevolim barem jedan dan, ili, barem neko vrjeme kratko, ali tebe Isuse baš voljeti je slatko.
Čuvaj me moj Isuse tog sotonskog plana, a da tebe moj Isuse volim svakog svakog dana .
Tebe voleti ,slaviti, moj Isuse velka je čast, a tebe izgubiti je moja propast.
Jer pameti nema da je drži trema kad' onakvu salvu, kao ćeten alvu, pesnik joj izručio i strogo poručio: il' s' obuci, il' slede jauci!) jer im gluma je providna te morbidna jeste vera koja tera te pretera sve što kera Božja sprema poradi takvih ekstrema koji glume verne "odelom" neverne, neke devojčice, usput i bludnice, te providna laž,
Kad bi nebo bilo papir , a zvjezde pisati znale, moju ljubav prema tebi opisati nebi znale.
Ljubav su rjeke ,i mora ,ljubav su nebesa , ljubav je meni,a i tebi sve štonam treba. Ipak na koljenima klečim i Boga molim ,dase od tvoga otrova niko ne razboli.
može l' biti draž, sem da nem bude i Ekstrem, al' najveći, koji, ni ležeći, ne može "doseći" - ta ovu dužinu koja ovu Rimu šalje kao plimu mada je dugačak ta kao maslačak kada mu još mačak dopruži i rep pa ga zvizne crep da bude još duži dok se on produži tako što svu pamet unajmi za avet koja ga razvlači da ga namaslači dok mu se junači ovo pravo derle što poput kolgerle ne zna brojat perle...
Možda imaš djecu? Možda ćeš imati djecu, koja će biti kao ja.
Možda će imati smeđu kosu i crna oka dva , i neka te vole kao Krist i ja.
Ako ikada poželiš potražiti Krista , potraži ga u ljubavi i vrtlogu vjere, jer vjerojatno se nalazi tamo,tražeći tebe.
Pošto voliš sve u rimi onda , na koljena klekni i Krista primi.
Poslednja izmena od urednika: