Isus Villiamu Milleru nije ni "do gležnja"

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Rekoh ti, boli me .... za Millera, tko je on meni. :) Nađi sebi neku budalu pa laprdajte o Milleru koliko vas volja. Nego ja tebe pitam. S obzirom da ti vjeruješ kako samo Otac nebeski i vaš "Father Miller" jedini znaju "dan i čas" Isusova dolaska, a Isus ne zna, sjedi li vaš "Father Miller" na nebu bliže Ocu od Isusa? :)
Pa ti sam si pokrenuo temu o Mileru a sada te boli uvo...pa onda ti nisi uopšte hteo da razgovaraš o Mileru. Ako ćemo o Mileru rekoh...tiče se tvog pitanja oko određivanja datuma.
Neverovatno je da te boli uvo za Milera a hoćeš da kobajagi pričamo o njegovom određivanju datuma. Skandalozno nema šta.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa ti sam si pokrenuo temu o Mileru a sada te boli uvo...pa onda ti nisi uopšte hteo da razgovaraš o Mileru.

Tema su naša (tvoja i moja) vjerovanja, a ne Millerova, boli me .... za njega.

A što se tiče tvog vjerovanja o vašem "Fatheru Milleru" i Isusu, evo kako stvari stoje:

Ono što recimo znam za Milera jeste da je njegova pogreška u "događaju" a ne u datumu

Što li je to toliko teško naći citat kojim nedvosmisleno možeš pokazati da Hristos ipak ZNA..dan i čas? Čekam i dalje taj citat.

Isus kaže "Ne znam"

Zato te ponovo pitam: Sjedi li Father Miller bliže Ocu od Isusa, jer su jedino Otac i Father Miller znali dan i čas Isusova dolaska? :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tema su naša (tvoja i moja) vjerovanja, a ne Millerova, boli me .... za njega.

A što se tiče tvog vjerovanja o vašem "Fatheru Milleru" i Isusu, evo kako stvari stoje:

Zato te ponovo pitam: Sjedi li Father Miller bliže Ocu od Isusa, jer su jedino Otac i Father Miller znali dan i čas Isusova dolaska? :)

Pitanje ti je kao i naslov teme skandal. Misliš da sam toliko neozbiljan kao ti što si pa da smatram da je pitanje vredno bilo kakvog osvrta.

Tebe ne zanima Miler mene tvoje pitanje skandalozno isto tako.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Moraš imati obzira na argumentaciju koja ti se pruži. Pošto te to baš briga...pa kako misliš da onda druga strana uvaži tvoje skandalozno pitanje?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pitanje ti je kao i naslov teme skandal.

Hvala ti na komplimentu. Ovo je zaista kompliment kada dolazi od čovjeka koji tvrdi kako Isus pojma nema o "danu i času" svoga dolaska, a kako to savršeno zna "Father Miller". ;)

Misliš da sam toliko neozbiljan kao ti što si pa da smatram da je pitanje vredno bilo kakvog osvrta.

Nisi ti neozbiljan, dapače, ti si ozbiljno zatrovan.

Tebe ne zanima Miler mene tvoje pitanje skandalozno isto tako.

Svejedno, ja ću ti svoje pitanje postavljati u nedogled. Ionako pitanje nije da bi ti na njega odgovorio, jer ti to ne možeš, nego zbog toga da ljudi vide koliko "duh proroštva" truje ljude.

Dakle, Sjedi li "Father Miller" bliže Ocu od Isusa, jer je uz Oca jedino "Father Miller" znao dan i čas Isusova dolaska? :)

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hvala ti na komplimentu. Ovo je zaista kompliment kada dolazi od čovjeka koji tvrdi kako Isus pojma nema o "danu i času" svoga dolaska, a kako to savršeno zna "Father Miller". ;)

Nisi ti neozbiljan, dapače, ti si ozbiljno zatrovan.

Svejedno, ja ću ti svoje pitanje postavljati u nedogled. Ionako pitanje nije da bi ti na njega odgovorio, jer ti to ne možeš, nego zbog toga da ljudi vide koliko "duh proroštva" truje ljude.

Dakle, Sjedi li "Father Miller" bliže Ocu od Isusa, jer je uz Oca jedino "Father Miller" znao dan i čas Isusova dolaska? :)
Pa da znači ti ne želiš dijalog...ti želiš da se izmotavaš na forumu.
Zato i ne smatram ovo tvoje pitanje ozbiljno a tema to je skandal.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa da znači ti ne želiš dijalog...ti želiš da se izmotavaš na forumu.

Ti ne želiš dijalog. Ti odbijaš odgovoriti na pitanje.

Zato i ne smatram ovo tvoje pitanje ozbiljno a tema to je skandal.

Skandal je tvoje vrijeđanje nas kršćana, tvrdnjama kako je Isus najobičniji čovjek koji je "po položaju" jednak đavlini, i tvoje veličanje Williama Millera (subotarskog Father-a Miller-a) kojeg je sam đavlina upregnuo u svoj đavliji posao - računanje datuma Isusova dolaska. Ovo je skandalozno.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti ne želiš dijalog. Ti odbijaš odgovoriti na pitanje.

Skandal je tvoje vrijeđanje nas kršćana, tvrdnjama kako je Isus najobičniji čovjek koji je "po položaju" jednak đavlini, i tvoje veličanje Williama Millera (subotarskog Father-a Miller-a) kojeg je sam đavlina upregnuo u svoj đavliji posao - računanje datuma Isusova dolaska. Ovo je skandalozno.

Naslov teme je dovoljan dokaz da ne želiš ozbiljan dijalog a na prošlom postu si to i priznao.

Natrag