Isus krist nije uskrsnuo u nedjelju

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Ma nije moguce.:D Jel to bilo editovanje kao "isti autor i tema" ili su bili inspirisani svetim duhom? U stavri, sad sam shavtio, ti kada menjas postove ti si inspirisan svetim duhom.:D
Uh, moram da prestanem da hulim, naljuticu neke clanove.
Znaš, ti si odavno rezervisao kartu kod Lucifera, tako da je sada sasvim svejedno hulio ili se Bogu molio. Nadam se samo da si obezbjedio azbestno odijelo, pa kada te Lucifer hitne u ognjenu rijeku, da neko vrijeme možeš i njega zezati, ako ništa, bar mu pokazivati šipak!:D
Ako meni ne vjeruješ, pošto ni ja nisam neka cvjećka, pitaj Isabeletu, ona će ti potanko objasniti šta te čeka.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
I prefer god to my kids :D

To je strasno, ova pesmica koju sam postavio je smesna i simpaticna a ova tvoja je ona mracna strana religije.

@Jurivaka

Ma ja samo ne zelim da povredim osecanja pojedinih clanova.:)
Isabeleta nece da se izjasni po tom pitanju. Kada je pitas sta ce biti sa nevernicima i popoulacijom u Indiji, Kini i islamskom delu sveta(nekim 5 milijardi manje vise) i da li ce zavrsiti u paklu, ona uvek diplomatski kaze "ma neeee".:yea:

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Jure
ne veruj svemu sto pise.....
Za tu Varnavinu poslanicu ,ako mislis na nju,a koju se naveo za 70 g.n.e ,mnogi kazu da em nije Varnavina,em da je pisana 140 g.n.e. (70-140).
Pa da su tako nesto hriscani radili,apostol Jovan bi ih sigurno kritikovao u otkrivenju gde pise kritike i pohvale hriscanskim skupstinama.Kritikovao ih je za sve i svasta ,ali nedelje nema ni pomena da su je hriscani praznovali.
Posto se nigde nije osvrnuo na tako nesto "slavljenje nedelje medju hriscanima",to je taj pisac govorio o paganima.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Jure
ne veruj svemu sto pise.....
Za tu Varnavinu poslanicu ,ako mislis na nju,a koju se naveo za 70 g.n.e ,mnogi kazu da em nije Varnavina,em da je pisana 140 g.n.e. (70-140).
Pa da su tako nesto hriscani radili,apostol Jovan bi ih sigurno kritikovao u otkrivenju gde pise kritike i pohvale hriscanskim skupstinama.Kritikovao ih je za sve i svasta ,ali nedelje nema ni pomena da su je hriscani praznovali.
Posto se nigde nije osvrnuo na tako nesto "slavljenje nedelje medju hriscanima",to je taj pisac govorio o paganima.

RIS, ne vjeruj s vemu što piše!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Vise veruj Bibliji,a apokrifnim spisima nimalo.
U suštini, nema nikakve razlike između Biblijskih i tkz. apokrifnih tekstova. Jedinu razliku koja postoji, napravili su "urednici" Biblije, time što su jedne tekstove uvrstili u Bibliju a druge nisu. Sve je, dakle, određeno voljom ljudi, a ne Božijom voljom.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
Biblijske knjige su pisane Duhom Svetim
a
apokrifne knjige su čiste ljudske predaje, čak izmišljotine
razlika je OGROMNA

apokrifne knjige su ubacivane među Svete Spise s namjerom da bi crkva koja je izopačavala Biblijski nauk,
mogla dokazati svoje teorije, opravdati svoj vlastti nauk koji nema TEMELJ U BIBLIJI

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Biblijske knjige su pisane Duhom Svetim
a
apokrifne knjige su čiste ljudske predaje, čak izmišljotine
razlika je OGROMNA

apokrifne knjige su ubacivane među Svete Spise s namjerom da bi crkva koja je izopačavala Biblijski nauk,
mogla dokazati svoje teorije, opravdati svoj vlastti nauk koji nema TEMELJ U BIBLIJI

Ti nesvjesno potvrđuješ ono što sam rekao. Koji će tekstovi biti uvršteni u Bibliju, (kanonizovani) odlučivala je duhovna i svjetovna politika onoga vrmena.

Natrag