Naravno da sam se nasao uvrijedjen jer si vise puta na ruzan nacin rekao kako je Kuran lazan,kapiram da ti ne vjerujes u Kuran ali mislim da bi takvi izrazavanje trebalo da zadrzis za sebe,nemam nista protiv nikoga ni protiv ateista ni budista bas me briga ko u sta vjeruje ja se bavim usavrsavanjem samoga sebe,ne interesuje me ni sta rade drugi muslimani koji ne praktikuju ono sto ih Kuran uci vec rade ono sto je zabranjeno i namjerno pogresno tumace Kuran.
Samo Allah zna kakva ih kazna ceka.
Kazes (moga boga) a koji je to TVOJ bog?
Pa hriscani i muslimani vjeruju u istog boga,ima hriscana koji vjeruju u boga (ne da je bog isus) onda je to isti bog u kojeg vjeruju i muslimani,ali neka druga vjerovanja kao da je isus boziji sin i sin Marije se ne poklapaju i drugacija su.
Napisao si da Islam postoji da bi se razlikovao od hriscanstva i da bi napadalo hriscanstvo pa kako u Kuran mogu da postoje sve ove tvrdnje
http://putuislam.wordpress.com/2008/12/03/isus-hrist-u-islamu/
Neko je napisao kako je poslanik stvorio Islam da bi bio slavan pa zasto onda nije ostavio svoj lik pa da mu se svi mole i uzidizu ga u nebo kao sto to rade vasi sveci?
Neki ljudi su stvarno slijepi a da toga nisu ni svjesni.
Allah im ne da oci,a oni ce uvjek da lutaju u tami..
Samo Allah zna kakva ih kazna ceka.
Kazes (moga boga) a koji je to TVOJ bog?
Pa hriscani i muslimani vjeruju u istog boga,ima hriscana koji vjeruju u boga (ne da je bog isus) onda je to isti bog u kojeg vjeruju i muslimani,ali neka druga vjerovanja kao da je isus boziji sin i sin Marije se ne poklapaju i drugacija su.
Napisao si da Islam postoji da bi se razlikovao od hriscanstva i da bi napadalo hriscanstvo pa kako u Kuran mogu da postoje sve ove tvrdnje
http://putuislam.wordpress.com/2008/12/03/isus-hrist-u-islamu/
Neko je napisao kako je poslanik stvorio Islam da bi bio slavan pa zasto onda nije ostavio svoj lik pa da mu se svi mole i uzidizu ga u nebo kao sto to rade vasi sveci?
Neki ljudi su stvarno slijepi a da toga nisu ni svjesni.
Allah im ne da oci,a oni ce uvjek da lutaju u tami..
Poslednja izmena: