Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
26
Pogledajte prilog 42848
Дакле, у Новом завету се каже: не клањај се камену богиње полумесеца који је пао са неба. Неко то и даље ради, после 2000 година. И шта је ислам, шта је Џихад, за шта се та хришћанска јерес залаже, шта су циљеви? Веома су једноставни одговори, само треба човек да скупи храброст и суочи се.

Tvoja znadnja slika je skroz sramotna,kao i tvoji komentari koji prelaze u govor mrznje,a mrznja ti je zatvorila oci.
Ovi sto ljube kamen su u teskoj zabludi,to je kamen koji je dosao iz svemira i njegov sastav je nepoznat i jako cudan,radjena su istrazivanja na njemu ali je na kraj ostalo sve nejasno ali je potvrdjeno da kamen posjeduje energiju koja pozitivno djeluje na ljude,ne molim se ja kamenu nego Allahu kao prvo a kao drugo da odem tamo nikad ne bi poljubio kamen,ljube ga idioti a to cak nije ni Islamski,niti je to nesto sto treba da se radi.
Ako Islam prihvata Isusa za proroka ili poslanika, zasto ga onda ne prihvata kao veceg ucirtelja i proroka od Muhameda, posto to Isus i jeste i zasto se Isusova ucenja odbacuju u Islamu?

Islam prihvata prave Isusove poruke a ne lazne i one rekla kazala,kao i izmisljotine..
Budi siguran nije Isus isao od covjeka do covjeka i pricao da je Bog nego da je tu da proslijedi Boziju poruku,to sto su ljudi izmisljali i prevrcali kako je obicno u ljudskoj prirodi je druga stvar.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
26
Isto tako pocinjes polako da uzimas za primjer ljude koji zive u zabludi jer sad ni sam ne znas sta ces,lazes sebe a toga si ocigledno i svjestan,u svakom slucaju Muslimani se za razliku od Hriscana ne mole "glibavi" ne izlaze pred bogom u upisane gace i neoprane guzice,posle seksa,znojavi i neprimjerno obucni,vec moraju svoju higijenu da drze na maksimalnom nivou 5 puta dnevno dok pojedini djelovi tijela moraju konstantno da budu cisti,a dokazano je da je najbitnije odrzavat te djelove tijela jer su puni bakterija,gljuvica koje se razmnozavaju kao lude,isto tako dokazano je da je i sam nacin klanjanja dobar za zdravlje misica i za kosti,kao i sam smisao molitve,slusao sam na radio (Hrvatski) uce ljude kako da se mole i evo kako ide molitva: Marijo majko bozija Isuse boze itd itd. Molim te da sacuvas Hrvatsku od svakog zla...
Hahaha ljudi se mole za drzavu???
I kome se u stvari mole?
Cas je Marija cas Isus cas neki svetac,cas neki andjeli,pa ima hriscana koji vjeruju da i drvo posjeduje "svete"moci pa se i njemu mole..
I eto tako,bolje da se bavis malo svojom religijom jer se tu ne zna ko je sta,kako,dje,kad.. Nego sto se bavis Islamom o kojem nista ne znas.
Isto tako moralnije je ljubljenje ovoga kamena nego sto 90% hriscana,hriscanki nose zlatni krst zakacen na kajlu od pola metra ili zene koje dodju sa dekolteom koji da je malo manji bio bi kajs i izmedju si*a im visi krst... Je li to mozda taj moral?
Zato bolje se dovati teme o pravoslavlju i tamo siri svoja uverenja jer na ovu nisi dosao nista da naucis i da shvatis kako treba nego si dosao da siris mrznju i napadas.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
u svakom slucaju Muslimani se za razliku od Hriscana ne mole "glibavi" ne izlaze pred bogom u upisane gace i neoprane guzice,posle seksa,znojavi i neprimjerno obucni

Мој говор мржње? Ја тебе и било ког муслимана не мрзим, нити је то могуће. Ја показујем онако како јесте. Ако ти тврдиш да смо сви ми идолопоклоници, онда шта ће камен тамо и зашто сви круже око њега и клањају се?

ne molim se ja kamenu nego allahu

А хришћани када стану испред иконе онда се не моле Богу? Видиш како упадаш у замку?

Видим да се и друштво одмах алармирало. Тако је било када сам год почео да пишем о некој секти или култу.

Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
26
Kapiras li ti da kamen sluzi zbog energije sam Allah zna zasto ga je poslao,taj kamen u sustini nema neko specijalno znacenje za Muslimane niti Muslimani prave kopije pa ih kace po zidovima i nose oko vrata..
Nije to nikakva svetinja tako da ne izmisljaj.
Bolje resavaj problem sa katolicima i odlucite se ko je u pravu...:)
Ono sto sam napisao je skroz tacno jer ni 1% hriscana ne brine kakvi ce da udju u svoj vjerski objekat,i kakvi ce da stanu pred bogom..:)
Ne razumijem zasto si onda stavio preskribanu kabu to bi mnoge Muslimane uvrijedilo medjutim meni je samo smijesno i jadno jer bilo kakva druga reakcija kao sto je ljutna ne bi bila Islamska.
Isto tako taj kamen ne uzima nikakve grehove pun si pogresnih informacija,samo Allah zna kome ce da oprosti grijeh i niko drugi osim Allah ne odlucuje kako ce ko da zavrsi,dzaba ljubljenje kamena po cijeli dan grijeh je grijeh i taj kamen nikome nece pomoc.

http://www.youtube.com/watch?v=IZYdUy5tkXM

Tebe izgleda mnogo nervira sto Islam pruza odgovore na svako moguce pitanje i svaki odgovor ima smisla dok u Hriscanstvu ni na jedan odgovor ne moze da se nadje realni smisao ili odgovora uopste nema cak je nejasan i nacin i smisao zivota.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ја сада веома добро знам шта ислам планира да пружи, то је пружао кроз све протекле векове и дан данас. Ако камен није светиња за вас, шта ће тамо? Има енергију, чуј, молим те!

Ја сам ти навео пример где су и у Ефесу се људи клањали том камену што је "пао" са неба. Све стоји уредно записано.

Кажеш да сам увредио много муслимана. А када се ви исмевате Библији и ономе што ми верујемо? Ми се не вређамо? Па, да. Ми смо само глупи хришћани које је шејтан завео и немамо права да се вређамо. Ми смо навикли да нас шиканирају и прогоне 2000 година, ми ни о чему не смемо да говоримо. Сви могу јавно да говоре и вређају хришћанске светиње, да се ругају и исмевају, а чим се спомене ваша светиња одмах следи бурна реакција и гнев.

Све је производ исламофобије, чим треба да се спомене та јерес (лажна наука), људима се јави грч у стомаку и не смеју да проговоре. Нешто их плаши када је ислам у питању. Све остало може, али то спомињати је строго забрањено!

Зато се хришћани међусобно веома успешно свађају и трве, без икакве дисциплине и реда. Е, онда наступа један веома уређен и дисциплинован државно-политичко-верски систем који заводи ред и правила очас посла. По кратком поступку.

Učlanjen(a)
07.05.2013
Poruka
26
To sto iza Islama stoje samo dokazi i smisao i sto tebi smeta je druga stvar ovo je tema Islam i o tome se pise,ne znam okle ti to da ljudi klanjaju tom kamenu,ljudi se mole samo Allahu,ko se moli kamenu ja mu ne mogu nista Allah zna sta ga ceka,niko ti ne vrijedja Bibliju,u Kuran pise da ce i Hriscani koji to zasluze da idu u raj,cak i u ovom postu vrijedjas Muslimane govoreci o laznoj nauci,to da si ti slijep mi je odavno jasno ali ovoliko ne,da budem jasan ne mislim da trebas da pomislim da je Islam prava religija ili tako nesto vec da pogledas stvari realno a ne da zmuris i pricas nove lazi o Islamu..

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Poslednja opomena: Ne svodite raspravu na lična prepucavanja i ne upotrebljavajte uvredljive izraze u raspravi![/WARNING]

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
6. Чудим се да се тако одмах одвраћате на друго јеванђеље од Оног који вас позва благодаћу Христовом, 7. Које није друго, само што неки сметају вас, и хоће да изврну јеванђеље Христово.

8. Али ако и ми, или анђео с неба јави вам јеванђеље другачије него што вам јависмо, проклет да буде!

9. Као што пре рекосмо и сад опет велим: ако вам ко јави јеванђеље другачије него што примисте, проклет да буде! (Галатима 1)

Ја следим и слушам Библију, никако не смем да будем "слеп" на ову истину.

[TABLE="class: MsoTableGrid"]
[TR]
[TD="width: 321"]
Al Mahdi​
[/TD]
Antihrist​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Biće na čelu svetske vlasti[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Biće na čelu svetske vlasti[/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Postaviće islam za svetsku religiju[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Vodi jednu svetsku religiju[/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Vlada sedam godina[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Vlada sedam godina[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Osvaja Izrael i Jerusalim[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Osvaja Izrael i Jerusalim[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Uništava sve koji ne private islam (hrišćane i Jevreje)[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Uništava sve koji ga ne private[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Uvodi Šerijatski zakon i muslimanski kalendar[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Menja zakon i vreme (kalendar)[/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Isa (Isus) se pojavljuje na oblacima i govori da ljudi slede tog mesiju[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Lažni prorok čini da se svi poklone antihristu[/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Poseduje nadprirodne moći koje mu daje Alah[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Poseduje nadprirodne moći koje mu daje aždaja[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Pojavljuje se nakon velikih ratova, apostasije, prirodnih katastrofa[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Pojavljuje se nakon velikih ratova, apostasije, prirodnih katastrofa[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Uvodi sedam godina mira između Jevreja i neznabožaca[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Uvodi sedam godina mira između Jevreja i neznabožaca[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[TR]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Vlada iz Jerusalima[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[FONT=&quot] [/FONT]​
[FONT=&quot]Vlada iz Jerusalima[/FONT]​
[FONT=&quot] [/FONT]​
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
04.07.2013
Poruka
60
Islam prihvata prave Isusove poruke a ne lazne i one rekla kazala,kao i izmisljotine..
Budi siguran nije Isus isao od covjeka do covjeka i pricao da je Bog nego da je tu da proslijedi Boziju poruku,to sto su ljudi izmisljali i prevrcali kako je obicno u ljudskoj prirodi je druga stvar.

Ok a reci ti meni ko je odlucijo o tome sta su Isusove lazne poruke a sta nisu? Sta mislis da u Kuranu nije nista prevrcano i izmisljano? I Kuran je deo obince ljudske prorode, nista on nije drugaciji od drugih
Isus je fakat mnogo veci nego Muhameda, po svemu a najvise po delima i ja ne pokusavam da ponizim ovde Muhameda ja samo pricam cinjenice
Isus nije slao toliko poruka koliko je ucio ljude, pa me interesuje sto Islam ne prihvata Isusovo ucenje a ne poruke?

Natrag