Član
- Učlanjen(a)
- 13.09.2012
- Poruka
- 76
I to malo sto znas samo je antihristovska propganda.
Objasni hriscanima da kjafir (cafir) znaci neznalica, a ne ono sto oni misle.
Ти незналице муслиман.
Није научио Арапски.
Пишете ствари које немају никакве везе са исламом.
Да би одговорили на ово питање, имамо много знања о исламу, што очигледно да ти недостаје.
Кафир на арапском значи неверника, а не незналице лице.
То само по себи је довољно да се закључи да је комплетан незнање ислама.
Шта Муслимани верују?
Сура 29 ајата 46
46 I sa sljedbenicima Knjige raspravljajte na najljepši način, ali ne i sa onima među njima koji su nepravedni – i recite: "Mi vjerujemo u ono što se objavljuje nama i u ono što je objavljeno vama, anaš Bog i vaš Bog jeste – jedan, i mi se Njemu pokoravamo."
" Рokoravamo" у арапском и муслиманском је муслимум је муслиман. Дакле, муслиман значи посвећен хришћанског Бога.
Он јасно каже да муслимани верују у истог Бога, и они верују хришћани! Ако погледате цео Кур'ан ал Кафирун 109 - неверници:
1 Reci: "O vi nevjernici,
2 ja se neću klanjati onima kojima se vi klanjate,
3 a ni vi se nećete klanjati Onome kome se ja klanjam;
4 ja se neću klanjati onima kojima se vi klanjate,
5 a ni vi se nećete klanjati Onome kome se ja klanjam,
6 vama – vaša vjera, a meni – moja!"
Ви ћете тачно знати ко Куран дефинише неверника / кафир по арапском неверника/ само јасан и недвосмислен.
Погледајте како је Аллах наредио Мухамеда да разликујемо невјерници:
2 ja se neću klanjati onima kojima se vi klanjate,
3 a ni vi se nećete klanjati Onome kome se ja klanjam;
То је два пута поновљен. У Сура 29 аиат 46 схватили да муслимани имају исту Бога хришћанима који служе.
Дакле, Кур'ан сама има необориве доказе да су муслимани и хришћани служе истог Бога. То значи да су хришћани / Арапски - Насара / нису неверници.
Krume, da ti ponovim, ona crna kocka oko koje kruze jeste sator, crnim platnom prekriven prvi Bozji hram za ljude! To nije kamen Krume!
Otvori malo i druge osim huskacke literature, pogledaj stranice na netu koje to sve objasnjavaju i slike koje ga prate.
Ovako se iskazujes kako totalna neznalica u sluzbi djavla.
Ne zanima me simbolika, samo Bog, Allah Uzviseni, Stvoritelj i Gospodar nebesa i zemlje, Gospodar Sudnjeg dana.
Ti znas o Kome govorim!
Zasto ga ti negiras ne znam, sigurno imas svoje razloge.
Nemoj ti mijesati druge hriscane, pa ni one iz Srbije
ja sam se obratio tebi, i napisao da bi se za hriscanstvo moglo reci da je zlocinacka religija jer ga ti tako predstavljas.
Da li si ti kopt?
Муслимани, не можеш ме научити ништа, јер ви не зарадите уплате и из мог знања ислама, и то - нисте прочитали једну линију из Суннета.
Звати Суннет заблуду литература је велики грех у исламу.
Какбето је Црни камен и знам га и два годишња муслиман ...
Морате да будете веома погрешно да се одрекне!
Каба – Википедија
Poslednja izmena od urednika: