Evo i mene. Zahvaljujem vam na učešću na temi. Nije loše, nije loše.
Poslao sam „sanolisu“ poruku da se izjasni u vezi vrijeđanja, nažalost je isključen. Čekam njegov odgovor.
Idemo kronološki:
1. Ceca
Iz tvog prvog posta na ovoj temi se ne vidi da te je sanolis vrijeđao ili ti prijetio. Samo spominješ vrijeđanje tvojih prijatelja.
Nažalost, drugih poruka nemaš, jer si ih obrisala. Možda nisi trebala, a možda ih nije ni bilo? Ja ne znam, znaš samo ti i sanolis.
2. Tito
Nažalost nemamo ništa od tih vulgarnih i prijetećih poruka koje je sanolis upućivao Ceci.
Mislim da za jučer imaš krive ulazne podatke. Nije sanolis rekao: prepravi ono ili će biti svašta, nego (kopirano iz Cecinog obraćanja meni popodne):
Prvobitno napisao sanolis
Ovo sto si napisala je jedno neobjektivno i osvetnicko
pljuvanje po meni.Ja na ovo moram odgovoriti,a to nece
biti dobro ni za tebe ni za mene.Zato ti predlazem da text
korigujes,odnosno da napises istinu.
Ovo ipak malo drugačije djeluje.
3. Vlada
Barata neistinama o Ljubopitljivoj, nije upućen jer se povukao s foruma i posvetio jahanju.
Zanima me samo što ćeš učiniti s junačkom desnicom ako „Titov post“ dočeka jutro.
U vezi spamovanja, moraš biti iskren prema samom sebi, pa se zapitaj gdje si i ti natukao tako lijepu brojčicu postova. Možda sam subjektivan, ali sam zapamtio samo jedan jedini tvoj post spomena vrijedan.
I na kraju se moraš konačno odlučiti. Jednom za svagda.
Ili je sanolis homoseksualac, što si ganjao danima.
Ili je, po tvojoj novoj teoriji najpakosnija i najlicemernija osoba ženskog pola.
Upravo sam razgovarao sa sanolisom i obećao mi je da će izbjegavati kontakte sa, ne znam kako bi to nazvao, recimo ekipom.
Također i od ekipe očekujem isto.
Peace, man.yes3yes3yes3