Ovako, red je da se neke stvari javno kažu, jer je član sanolis prevršio svaku meru ljudskosti i dobrog ukusa. Pre neki dan sam ti, sanolis, pružio šansu da kažeš sve što misliš, ja sam bio maksimalno iskren prema tebi, imali smo interesantan razgovor, bili i "prijatelji" na jedan dan. Rizikovao sam najvrednije prijateljstvo na forumu (sa Cecom) da bih pokušao da izgladim stvari između vas dvoje (ispao sam naivan i glup, priznajem). Obećao sam ti tad da ću pokušati da pomirim tebe i Cecu, ona nije prihvatila da se s tobom pomiri iz razloga koji su tebi vrlo poznati. Sve sam ti kao čoveku objasnio i zamolio te da joj se ne obraćaš više, jer ona ne želi ništa, ni posredno ni neposredno, da ima sa tobom. Stvari koje sam saznao o tebi su mi bile dobar znak da nećemo moći ostati prijatelji. Sve sam ti kao čoveku rekao, što sam tad mislio da jesi. Odgovorio si mi sa: hvala što sam ja protumačio kao gest dobre volje s tvoje strane da ćeš prestati više da budeš opsednut Cecom. Ali, ti si ipak nastavio po starom. Proganjaš je danima, ne može da diše od tebe na forumu, šalješ vulgarne i preteće poruke, nazivaš nju i njene drugarice "kokošarkama"... Treba da te je sramota u svojih 50 i kusur godina da se tako ponašaš uopšte, a kamoli prema devojkama i ženama.
Dalje, opet ti po stoti put ponavljam: Ceca se svojim porukama i klipovima nikada, od kad ste prestali da budete prijatelji, nije obraćala tebi, šta više, trudila se da te izbegne na sve moguće načine. Dobra kakva jeste, trpela je i trpela dok joj nije juče prekipelo i napisala je ono za tebe u ovoj temi što je napisala. A ti, zahvaljuješ joj se javno za post, a na pp šalješ preteću poruku tipa: Prepravi ono ili će biti svašta. Ko si bre ti, mizerni izgovoru za muškarca i čoveka, da pretiš bilo kome, a naročito "junački" jednoj preplašenoj ženi? Još jednom, kako te bre nije sramota? Nemaš osnovno dostojanstvo da posle 100 poruka odbijanja kažeš sebi: Dosta je, pustiću tu osobu na miru, ne želi me u svojoj blizini i tačka. Nemaš osnovni ljudski princip da ne pretiš slabijem od sebe. Nemaš muškost i ni najmanje poštovanje prema ženama. Neke si možda prevario svojom igrom, ali meni si dokazao da si jedan nebitan lik koji pokušava da bude bitan najpodlijim metodama i tehnikama. Mnogi te doživljavaju kao finog, sredovečnog gospodina (što sam i ja do skora mislio), ali ti si vuk u jagnjećoj koži, predator koji vreba svoju žrtvu... E, pa, malo si se preigrao, bivši prijatelju, neću ti dozvoliti da radiš to što radiš. Ima ovde ljudi koje jako cenim i koji, nadam se, cene i mene, pa nek pročitaju ovo, biće im korisno. A i ostalima.
Na kraju, ne znam kako više da ti kažem: Nebitan si Ceci, nebitan si njenim prijateljicama, nebitan si meni... Niti se bilo ko od nas obraćao tebi nekim tajnim i uvredljivim porukama i klipovima, niti će to u buduće raditi. Sve što imam rekao sam ti ovde. Ako nastaviš da se ponašaš po starom, svaki put će tvoj uvredljiv i preteći post biti prijavljen nadležnima, koje molim da reaguju i ne dozvole ti da se ponašaš kao da je ovo samo tvoj forum. Takođe, ako mi opet budeš maltretirao prijateljice, a i prijatelje, očekuj u ovoj ili nekoj sličnoj temi još žešći komentar i malo podrobniju analizu tvoje "ličnosti". Izbegavao sam da upotrebim stručne kvalifikacije za to što ti radiš, ali ako bude moralo napisaću i to.
Sve si ovo sam izazvao, tražio si đavola, đavo te je stigao. Hvala lepo i doviđenja.