Internet TV (Skripte i Aplikacije)

Učlanjen(a)
05.03.2011
Poruka
21
Neće ni u mene ova spkripta na windows 10 :/

upravo sam isprobao radi svoj posao, ali imam par sitnih predloga.
tipa lista ima one markere ==== strana==== UK domaća

e sad on i taj deo odradi možda da se namesti da radi samo tamo gde ispod ima http ili rtms

drugi problem je što pravi group title svuda domaća a ima na epg index strani ona crveno crna strana lista kanala kao i naziv grupa pa ako bi mogli samo da se sortira da prepoznaje srpske bosanske mkd itd

i ako moze da se izbaci šifra da bude u raru ili tako nesto

hvala ovo je super stvar možda ne bi bilo loše da se ubaci online tool koji će ovo da radi da se loaduje lista i on da odradi

da još nešto bilo bi cool da mogu da izaberem par listoj odjednom i sve da ih odradi

evo jos par stvari pošto lista sadrži neke kanale za više zemalja on bira onaj prvi evo npr izabrao je dosta bugarskih, možda da se doda opcija default zemlje tipa hrvatska i bira sve hr ako ima.

možda ja preterujem ili sitnicama pošto je ok i ovako, ako neko ima vremena neka doda još te neke stvari ako ne ok je i ovako

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Drugovi moze pomoc..
Kako sam nabavio novi komp sa Windows 7 sve krenu po zlu haha.
Skinuo sam SF Telekom odakle uvijek skidam i kada pokusam da ga pokrenem i kreiram listu ono izadje odma,dok je prije sve radilo kako treba..
I ako moze neko da mi objasni detaljnije ovo uputstvo za XMBC kako pokrenuti ili za IPTV Tool koje je najlakse. POzdrav,uglavnom me interesuju Arene i SK ostalo je nebitno
to radi i nikad nije stalo samo .........

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
ma da......radi to godinama .....Duletova je izvorna aplikacija napravljena pre oko 5 godina.....i nikada nije stala...

Ashampoo_Snap_2016.10.12_23h39m29s_001_.png

kao sto radi i davno napravljeni iskon....

3H1fnMe.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
27.03.2011
Poruka
267
dajte i za nas koji imamo iptv neku sbb skriptu

ovi koji imaju sbb tv su u prednosti ovako jer imaju arene na skripti a sk na tv :D

Učlanjen(a)
18.02.2011
Poruka
6
Je li moze neko da mi pomogne? Treba mi nesto isključivo za Arene? Šta da koristim, ovde ima svašta ne mogu se snađem?

Natrag