Internet TV (Skripte i Aplikacije)

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Imaju li negdje skripte za Mac ?

Ako misliš na ove što mi pravimo onda ne.

btw. Samo da kažem nešto da ne zbunjujete nove generacije.

Skripte = DOS. Pojavio se krajem 70tih. Batch fajl ili .bat je vrsta skripte u DOS-u i sadrži seriju komandi koje se izvršavaju u komandnom interpreteru, a snimljene su u običnom tekst fajlu.

D.M.W, Sandy187 i ja nekad koristili dok nismo jedni druge naučili Visual Basic. Sad su to sve aplikacije kao i bilo koja Windows aplikacija, znači ne skripta, aplikacija. Skripta je ono što se izvršava u komand promptu većinom bez grafičkog interfejsa.

Cmd.exewindows10.png

UREDNIK
Učlanjen(a)
28.02.2016
Poruka
674.106
Ako misliš na ove što mi pravimo onda ne.

btw. Samo da kažem nešto da ne zbunjujete nove generacije.

Skripte = DOS. Pojavio se krajem 70tih. Batch fajl ili .bat je vrsta skripte u DOS-u i sadrži seriju komandi koje se izvršavaju u komandnom interpreteru, a snimljene su u običnom tekst fajlu.

D.M.W, Sandy187 i ja nekad koristili dok nismo jedni druge naučili Visual Basic. Sad su to sve aplikacije kao i bilo koja Windows aplikacija, znači ne skripta, aplikacija. Skripta je ono što se izvršava u komand promptu većinom bez grafičkog interfejsa.

Cmd.exewindows10.png
Ma batali basic, samo ti ime kaze sta je to :p
Mali demant na skriptu.
Po meni skripta, kao i skriptni jezici su oni jezici koji ne moraju da se kompajliraju pri pokretanju.
Ovo na sto ti mislis i sto si napisao to je shell script-a.
Svi interpreterski jezici se mogu smatrati skriptnim jezicima jer se kod izvrsava u relanom vremenu bez da se prevodi u masinski jezik kao sto kampajlerski jezici rade.
Analogno ovome i i sama skripta je dio koda koji ne mora da se kompajlira pri pokretanju, bilo da sadrzi graficki interface ili ga ne sadrzi.

Imaju li negdje skripte za Mac ?
Koja skripta ti treba za Mac??

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Mali demant na skriptu.
Po meni skripta, kao i skriptni jezici su oni jezici koji ne moraju da se kompajliraju pri pokretanju.
Svi interpreterski jezici se mogu smatrati skriptnim jezicima jer se kod izvrsava u relanom vremenu bez da se prevodi u masinski jezik kao sto kampajlerski jezici rade.
Analogno ovome i i sama skripta je dio koda koji ne mora da se kompajlira pri pokretanju, bilo da sadrzi graficki interface ili ga ne sadrzi.

Da, samo što ljudi bukvalno mješaju bat i exe i kad kažu skripta misle na bat. Jer x ih se javlja i pita kako su prije mogli da promjene lokaciju VLC u notepad a sad kad otvore (exe) a ne znaju da je exe jer je u windows-u ekstenzija sakrivena onda otvaraju exe od skoro 1 megabajt u notepad.

Tako da ako je rbarron mislio na moje aplikacije jedino sigurno riješenje je Boot Camp, za Wine i sl. ne znam.

Član
Učlanjen(a)
10.10.2009
Poruka
31
Mali demant na skriptu.

StreamKing bi bila poželjna zbog sport klubova.Hvala

Član
Učlanjen(a)
10.10.2009
Poruka
31
Da, samo što ljudi bukvalno mješaju bat i exe i kad kažu skripta misle na bat. Jer x ih se javlja i pita kako su prije mogli da promjene lokaciju VLC u notepad a sad kad otvore (exe) a ne znaju da je exe jer je u windows-u ekstenzija sakrivena onda otvaraju exe od skoro 1 megabajt u notepad.

Tako da ako je rbarron mislio na moje aplikacije jedino sigurno riješenje je Boot Camp, za Wine i sl. ne znam.
Da jesam mislio na tvoje aplikacije.Ipak olimpijada me natjerala da pročačkam malo i nađem rješenja hvala Bogu bez windowsa.Neke aplikacije neće da rade sa wine npr torrent tv prva verzija ne radi ona novija radi.Rješenje je Kodi i par addona rješavaju stvar.Sreba tu vremena da se to sve lijepo podesi ali odlično radi.Eto čisto nekom mac useru možda to pomogne.Ako nekoga detaljnije interesuje neka se javi.Sad nemam vremena previše ali jednom ću napraviti tutorijal jer smatram da ima popriličan broj mac korisnika.

Učlanjen(a)
02.06.2015
Poruka
190
S kojim programom da skeniram sufiks kanala? Imam Ip adresu, imam i port, potrebno je samo skeniranje i dobijanje sufiksa.

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
Da jesam mislio na tvoje aplikacije.Ipak olimpijada me natjerala da pročačkam malo i nađem rješenja hvala Bogu bez windowsa.Neke aplikacije neće da rade sa wine npr torrent tv prva verzija ne radi ona novija radi.Rješenje je Kodi i par addona rješavaju stvar.Sreba tu vremena da se to sve lijepo podesi ali odlično radi.Eto čisto nekom mac useru možda to pomogne.Ako nekoga detaljnije interesuje neka se javi.Sad nemam vremena previše ali jednom ću napraviti tutorijal jer smatram da ima popriličan broj mac korisnika.

Vjerovatno bi radile sve kad bi izbacio traženje lokacije VLC plejera u registriju, al' puno posla...

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Hotspot Shield VPN v5.20.20 Elite Edition Final

Год/Дата Выпуска: 2016
Версия программы: 5.20.20
Разработчик: Copyright © 2016 AnchorFree, Inc. All Rights Reserved
Kod:
http://www.hotspotshield.com/ru
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Разрядность: 32bit
Язык интерфейса: Мультиязычный (русский присутствует)
Лечение: Присутствует
Системные требования:
Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10.
Hotspot Shield VPN - защищает ваши веб-сеансы, обеспечивая безопасность соединения с домашними или публичными сетями

Instrukcije i pec u fascikli,po skidanju prvo pogledati, mrzilo me ovo prevoditi, jasno je

Filename and size gate.7z - 21.81 MB
Download link:
Kod:
  http://filesflash.com/8wuopwgx

Poslednja izmena:
Natrag