Internet TV (Skripte i Aplikacije)

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481

Pa radi taj bioskop vec mesec i nesto dana .
05685415327263550471.jpg

Učlanjen(a)
14.01.2014
Poruka
124
kako funkcionise ova Skripta ,,IPTV Tools v 2.0,,?

kada je aktiviram nista se ne pojavljuje.

tjs. prazan prozor od skripte.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
tjs. prazan prozor od skripte.
uzmes pregrst listi sa foruma ili od negde ,ili formiras svoju listu ,kopiras listu iz notesa (.txt) i pejstas u alat, on ce proveriti liste koje <rade>:bfghb:

proveravamo zorin OS i Kali, ovo je Zorin OS sa flesa, Zorin je mek ko pamuk, Kali je zver za linux profie ili IT veoma pismene

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.12.2012
Poruka
2
Denise i ostali,
aplikacija StreamKing je prestala da mi radi. Stara verzija vraca praznu listu kanala, a nova (od 28. avg.), na klik kanala, otvara sve fajlove iz sadrzaja foldera u kome se nalazi .exe, u VLC-u.

Na sajtu strimovi rade.

Mozete li da pogledate?

Hvala

Učlanjen(a)
12.04.2012
Poruka
368
XBMC LISTA KONVERTER 2

Losmijeva skripta koju sam pretvorio u aplikaciju...Startovanjem iste kreira se nova lista koja je usaglasena sa SerbianForum EPG i SerbianForum logotipima TV kanala za starije XBMC verzije........bez njega nisam hteo da postavljam a posto je dao zeleno svetlo,izvolte.....

Dakle aplikacija izbacuje usaglasen Serbianforum EPG i imena loga pod kojima se TV kanali vode na nasem serveru...

3029e5cd48c9f.png

Ako pak vucete loga iz racunara potrebno je samo u notepadu da dodate uimenima loga .png.....na sledeci nacin.....

Kod:
http://www.mediafire.com/download/3bn4rouewz2f65f/XBMC+Konverter+2+by+losmij.rar

Password....

Kod:
SerbianForum

upravo sam isprobao radi svoj posao, ali imam par sitnih predloga.
tipa lista ima one markere ==== strana==== UK domaća

e sad on i taj deo odradi možda da se namesti da radi samo tamo gde ispod ima http ili rtms

drugi problem je što pravi group title svuda domaća a ima na epg index strani ona crveno crna strana lista kanala kao i naziv grupa pa ako bi mogli samo da se sortira da prepoznaje srpske bosanske mkd itd

i ako moze da se izbaci šifra da bude u raru ili tako nesto

hvala ovo je super stvar možda ne bi bilo loše da se ubaci online tool koji će ovo da radi da se loaduje lista i on da odradi

da još nešto bilo bi cool da mogu da izaberem par listoj odjednom i sve da ih odradi

evo jos par stvari pošto lista sadrži neke kanale za više zemalja on bira onaj prvi evo npr izabrao je dosta bugarskih, možda da se doda opcija default zemlje tipa hrvatska i bira sve hr ako ima.

možda ja preterujem ili sitnicama pošto je ok i ovako, ako neko ima vremena neka doda još te neke stvari ako ne ok je i ovako

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.10.2016
Poruka
5
Drugovi moze pomoc..
Kako sam nabavio novi komp sa Windows 7 sve krenu po zlu haha.
Skinuo sam SF Telekom odakle uvijek skidam i kada pokusam da ga pokrenem i kreiram listu ono izadje odma,dok je prije sve radilo kako treba..
I ako moze neko da mi objasni detaljnije ovo uputstvo za XMBC kako pokrenuti ili za IPTV Tool koje je najlakse. POzdrav,uglavnom me interesuju Arene i SK ostalo je nebitno

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Drugovi moze pomoc..
Kako sam nabavio novi komp sa Windows 7 sve krenu po zlu haha.
Skinuo sam SF Telekom odakle uvijek skidam i kada pokusam da ga pokrenem i kreiram listu ono izadje odma,dok je prije sve radilo kako treba..
I ako moze neko da mi objasni detaljnije ovo uputstvo za XMBC kako pokrenuti ili za IPTV Tool koje je najlakse. POzdrav,uglavnom me interesuju Arene i SK ostalo je nebitno
Znači danas si se registrirao i skinuo sf telekom odakle uvjek skidaš.Nešto tu neštima,jbga:)

Član
Učlanjen(a)
14.09.2010
Poruka
21
pozdrav.....
i kod meine na 10ki isto nece da kreira listu dok na XPu radi odlicno,
pa ako moze neko da pomogne..pm
unaprijed zahvaljujem.

Natrag