Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
TVVietByZile
***Hidden content cannot be quoted.***
pass je za zip file u kojem je skripta koja je bazirana na losmijevoj skripti ,zaboravih coveku da se zahvalim pa cu sad da mu se zahvalim,HVALA LOSMIJ.......A username
pass je za zip file u kojem je skripta koja je bazirana na losmijevoj skripti ,zaboravih coveku da se zahvalim pa cu sad da mu se zahvalim,HVALA LOSMIJ.......
Nema brate na cemu, ko umije njemu dvijepass je za zip file u kojem je skripta koja je bazirana na losmijevoj skripti ,zaboravih coveku da se zahvalim pa cu sad da mu se zahvalim,HVALA LOSMIJ.......
Lol Napravio sam dve zip datoteke jednu bez i jednu sa i uplodovao pogresnu ,lol......Koji sam idiot,lol.....Nema brate na cemu, ko umije njemu dvije
Samo ne kontam sta ce ti pass kad ga ne trazi
Kasno Marko na Kosovo stižeLol Napravio sam dve zip datoteke jednu bez i jednu sa i uplodovao pogresnu ,lol......Koji sam idiot,lol.....
E ali sad trazi......
Nema veze ,bio pass ili ne bio vec se to pojavilo verovatno na 10 foruma.......Znas i sam kad si ti pravo......Kasno Marko na Kosovo stiže
Sad si mi dao ideju da malo te skripte enkriptujem... sad ovako sve crno na bijeloNema veze ,bio pass ili ne bio vec se to pojavilo verovatno na 10 foruma.......Znas i sam kad si ti pravo......