Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ubaci neki rang primerBobanku a da malo detaljnije objasnis kako taj scaneer radi ako nije problem ili ima negdje upustvo za njega
82.132.0.0 - 82.132.127.255
Ja sam nasao desetak c linije i sad mi dreambox radi savrseno, inace kod mene su svi cekiranidruze ja pokusavam vec dosta puta sa skeniranjem ali nece. Ubacio sam ovaj ip-range koji si stavio pokrenuo skeniranje sa administratorskim privilegijama i nisam dobio nista. Pokusao sam i sa opsegom Rusije iz foldera IP Range i opet nista. Treba li nesto od onih opcija da se cekira u opcijama
Slab ti taj programer a i neznam staceti za nesto sasvim jednostavnoBobanko bez zamere, ali nisi nam bas puno pomogo. Evo pokraj mene sjedi programer i veli to ne ide. Boki je to uvijek detalno razjasnio i nije bilo problema. Odustajen od toga nazalost ,a mislim da ce se i vecina sloziti samnom.
46.217.0.0 - 46.217.255.255
Moze li obnova linka da probamo ovaj skener. Ja downloudujem i pise mi da je fajl u zip formatu ostecen.Network IP Scanner
ko nije nek proba ovaj skener
nije ko ostali
Kod:http://speedy.sh/jJcYd/Network-IP-Scanner.7z
info
Network/IP Scanner Shared Resources is an application that helps you find open SMB shared resources on the Internet.
It checks the computers only with open NBT ports, that allows you quickly scan large IP-ranges.
License: Freeware.
Installation and use:
1) You must have administrator privileges
2) Install WinPcap driver "WinPcap\WinPcap.exe"
3) Run "Bin\NetIpScan.exe"
Attention:
This program is designed to find shared resources on the Internet.
The Program does not work with PPP/PPPoE/PPTP/L2TP connection directly (Modem, ADSL, WiFi, VPN) .
You need to install the router and configure it for PPP/PPPoE/PPTP/L2TP connection, then connect computer to router by network cable.
If program does not work or work very slow, then you must disable all firewalls, antiviruses and ndis filters.
Sad sam download... raspakovao i sve ok nesto kod tebe nevaljaMoze li obnova linka da probamo ovaj skener. Ja downloudujem i pise mi da je fajl u zip formatu ostecen.
Evo ti moj upload sve radi okMoze li obnova linka da probamo ovaj skener. Ja downloudujem i pise mi da je fajl u zip formatu ostecen.
http://www32.zippyshare.com/v/69988845/file.html