MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.03.2010
- Poruka
- 21.149
Koliko je meni poznatokako da izvučem strim iz net tv 4 plusa za vlc
Mozda neko zna vise o tom ?
Pozdrav
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koliko je meni poznatokako da izvučem strim iz net tv 4 plusa za vlc
na to sam i mislio da je u vezi OS windowsa i i registri base..., jer napomenuo sam da to na linuxu odradi brzo...
P.S. ma super je media centar
sve je individualno koliko je baza registra OS win napunjena na pojedinim kompovima tj. opterecena...da li si zadovoljan ...?Kod mene izlazi odmah na windows 8 tako da ne znam u cemu je problem.
Xmbc uopste i ne ucita svaki stream i slika je losija u odnosu na vlc npr i prebacivanje na drugi kanal je ultra sporo za mene ipak nepotreban..moje misljenje..pozdrav
Naravno da jesam, radi program odlicno tako da ne znam sta ko prica da ne radi kako valja.sve je individualno koliko je baza registra OS win napunjena na pojedinim kompovima tj. opterecena...da li si zadovoljan ...?
ne zanima me preterano ubedjivanje o tome kako je taj plejer sjajan meni definitivno nije..samo nastavite koristiti xmbc xaxxa...ovo nije istina....pricate nesto na pamet....ja XBMC koristim skoro dve godine, ponekad vise ponekad manje...do sad nikad nikakvih problema....XBMC cita sve strimove sto sam jih do sad pustao u njemu, slika je ista kao na ostalim plejerima a da strimovi rade stabilnije to vec svi znaju.....jedino sto jest problem je pravljenje liste u .xml....ovo ide sve rucno....tako da 500 sportskih i filmskih kanala iz svih provajdera sto ja imam nije lako i brzo odraditi.....da dodam jos da se moze gledati sve serije i sve filmove sa nasim titlom putem dodataka icefilms, 1channel, what the furk i slicno.....![]()
Stvarno ne razumijem dvadest postova da li valja player ili nevalja,prebaciva ne prebaciva,mrzne slika ili nemrzne,covjek je postavio download link i objasnio kako treba da radi ko hoce nek instalira i uvjerit ce se da li mu radi dobro ili ne kome radi dobro on ce ga ostaviti kome neradi izbrisace i prica zavrsena!!