Internet Radio i Televizija

Koji player koristite za gledanje TV kanala?

• SopCast Player

Votes: 196 5,3%
  • VLC Player

Votes: 2.476 66,7%
  • Simple Player

Votes: 260 7,0%
  • XBMC

Votes: 873 23,5%
  • Pot Player

Votes: 239 6,4%
  • ffplay

Votes: 13 0,4%
  • mplayer

Votes: 27 0,7%
  • SF Vip Player

Votes: 201 5,4%

• Total voters
    3.714
Član
Učlanjen(a)
20.04.2012
Poruka
256
Xmbc uopste i ne ucita svaki stream i slika je losija u odnosu na vlc npr i prebacivanje na drugi kanal je ultra sporo za mene ipak nepotreban..moje misljenje..pozdrav

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Xmbc uopste i ne ucita svaki stream i slika je losija u odnosu na vlc npr i prebacivanje na drugi kanal je ultra sporo za mene ipak nepotreban..moje misljenje..pozdrav

ovo nije istina....pricate nesto na pamet....ja XBMC koristim skoro dve godine, ponekad vise ponekad manje...do sad nikad nikakvih problema....XBMC cita sve strimove sto sam jih do sad pustao u njemu, slika je ista kao na ostalim plejerima a da strimovi rade stabilnije to vec svi znaju.....jedino sto jest problem je pravljenje liste u .xml....ovo ide sve rucno....tako da 500 sportskih i filmskih kanala iz svih provajdera sto ja imam nije lako i brzo odraditi.....da dodam jos da se moze gledati sve serije i sve filmove sa nasim titlom putem dodataka icefilms, 1channel, what the furk i slicno.....:(

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Stvarno ne razumijem dvadest postova da li valja player ili nevalja,prebaciva ne prebaciva,mrzne slika ili nemrzne,covjek je postavio download link i objasnio kako treba da radi ko hoce nek instalira i uvjerit ce se da li mu radi dobro ili ne kome radi dobro on ce ga ostaviti kome neradi izbrisace i prica zavrsena!!

Član
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
2
I mene interesuje dali neko zna kako da iscupam linkove iz nettv 4 playera, nikako ne uspevam, probao url snooper, jel ima jos neko bilo kakvu ideju?

Član
Učlanjen(a)
20.04.2012
Poruka
256
ovo nije istina....pricate nesto na pamet....ja XBMC koristim skoro dve godine, ponekad vise ponekad manje...do sad nikad nikakvih problema....XBMC cita sve strimove sto sam jih do sad pustao u njemu, slika je ista kao na ostalim plejerima a da strimovi rade stabilnije to vec svi znaju.....jedino sto jest problem je pravljenje liste u .xml....ovo ide sve rucno....tako da 500 sportskih i filmskih kanala iz svih provajdera sto ja imam nije lako i brzo odraditi.....da dodam jos da se moze gledati sve serije i sve filmove sa nasim titlom putem dodataka icefilms, 1channel, what the furk i slicno.....:(
ne zanima me preterano ubedjivanje o tome kako je taj plejer sjajan meni definitivno nije..samo nastavite koristiti xmbc xaxxa...

Član
Učlanjen(a)
25.12.2011
Poruka
844
Stvarno ne razumijem dvadest postova da li valja player ili nevalja,prebaciva ne prebaciva,mrzne slika ili nemrzne,covjek je postavio download link i objasnio kako treba da radi ko hoce nek instalira i uvjerit ce se da li mu radi dobro ili ne kome radi dobro on ce ga ostaviti kome neradi izbrisace i prica zavrsena!!

pokusavao sam pre desetinu dana i to par puta ljude uputiti na prave stranice sto se tice objasnjenja u vezi pojedinih problema ili objasnjenja sta i kako uraditi, ali ...sve je to bilo na bez efekta, jednostavno post se obrise...verovatno ne sme se nista objaviti sto daje putokaz na neki drugi forum, blog, sajt ili vec kako ga nazovemo...i kako onda ljude uputiti, pomoci im...a ako ljudi smatraju da je, u tom trenutku, negde korisnije bit nego ovde, to je po meni OK. a na nama je da se potrudimo sa svakog clana ovog foruma koji je ovde motivisemo i zadrzimo

Natrag