ovo nije istina....pricate nesto na pamet....ja XBMC koristim skoro dve godine, ponekad vise ponekad manje...do sad nikad nikakvih problema....XBMC cita sve strimove sto sam jih do sad pustao u njemu, slika je ista kao na ostalim plejerima a da strimovi rade stabilnije to vec svi znaju.....jedino sto jest problem je pravljenje liste u .xml....ovo ide sve rucno....tako da 500 sportskih i filmskih kanala iz svih provajdera sto ja imam nije lako i brzo odraditi.....da dodam jos da se moze gledati sve serije i sve filmove sa nasim titlom putem dodataka icefilms, 1channel, what the furk i slicno.....
Moguce da je samo kod tebe sve Ok????? od 10 ljudi 8 je imalo velike probleme
kako i sam pises sa:
(filmove sa nasim titlom putem dodataka icefilms, 1channel, what the furk i slicno)
jer... pratio sam godinu dana jedan nas Forum sa tom temom i znam o cem pisem nebi pisao nesta sto nema veze sa istinom i da mlatim praznu slamu sve je onako kako sam napisao
Problematicno i sta se desilo na kraju Tema i dalje postoji ali niko ne postavlja nikakva pitanja i niko vise neodgovara vec unazad par mjeseci ...da nije protiv pravila SF Foruma stavio bi ti ovdje Sajt pa idi od pocetka ima da citas..... 3 mjeseca u toj temi i nece ti bit dosta da ju svu prelistas toliko od mene
Svako sam treba da zna sta i kako da radi neko se opredjeli za ovo neko za ono itd... samo skretanje Paznje nista vise sto se tice XBMC sa moje strane
I na kraju da dodam nemoj iskljucivat Pm ili nemojte iskljucivati Pm itd.... jer ces bit potreban/potrebni i vise nego sto mislis ljudima koji ce to isto isprobavat i zasigurno ce im faliti tu i tamo neka vrsta iskustva pa bi bilo pozeljno da tim istim izadjes ili izadjete maksimalno u susret jer mi je poznato da malo malo blokirate Pm itd....
Toliko od mene sto se tice XBMC
Pozdrav