Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mislim da si izostavio nekoliko kanala... inace, ja sam korisnik njihov i mislim da je suludo pricati da je "ukradno" traje vec mesecima, neko je rekao 2 piva slazem se...npr. to je dve kutije cigara... a ja ih sprzim za dan i po .... ja sam sa njima na skayp i vecinom sam upucen sta se desava... zbog velikog broja ljudi koji hoce besplatno da gledaju i razne nacine koriste...uvesce i predplatu na test od 1eura 48h ...barem su tako rekli, jer to im samo optrecuje server i razni likovi pokusavaju razne stvari...kao ovde neki, (cast izuzecima) a ovo sto nude...smatram da je smesna cifra...da bi se preskakalo....Evo slika cjele liste. Nerade meni vise jer mi je isteklo 24h
[url]https://www.google.rs/search?client=opera&q=olimpijske+igre&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8#q=soschi[/url]
Mislim da si izostavio nekoliko kanala... inace, ja sam korisnik njihov i mislim da je suludo pricati da je "ukradno" traje vec mesecima, neko je rekao 2 piva slazem se...npr. to je dve kutije cigara... a ja ih sprzim za dan i po .... ja sam sa njima na skayp i vecinom sam upucen sta se desava... zbog velikog broja ljudi koji hoce besplatno da gledaju i razne nacine koriste...uvesce i predplatu na test od 1eura 48h ...barem su tako rekli, jer to im samo optrecuje server i razni likovi pokusavaju razne stvari...kao ovde neki, (cast izuzecima) a ovo sto nude...smatram da je smesna cifra...da bi se preskakalo....
Kanali se gledaju u njihovom plejeru koji prethodno instaliras , bar je tako bilo kada sam ja gledao
Naravno, slazem se...ali opet smatram da su to par kanala koji meni licno nisu bitni..osim arene, naravno....to nisam primetio jer meni je uredno radilo ...u nedelju je ceo dan bio sportski i uredno sam gledao ..... necu nista vise ni da pisem, znam da mi ne znaci 5eura...(dve kutije cigara) a na sbb nemam arene.... niko me ovde ne vezuje ugovorom....za sada je meni dobro ....kako god, svako ima svoju racunicuBaš sam ovo juće testirao malo. Meni se ne čini baš smešna cifra. Bila bi dobra, da sve radi kako treba. BN mi nije radila, pa još neka 3 pink kanala. Pa kad sam gledao nogomet na areni 3 puta prekinulo, jedan put i za tamo par minuta. Pa prvo kad sam išao kroz listu arena 2 mi nije proradila, drugi put jeste.
Eto pa sada kako za koga je to smešna cena. Bila bi i za mene, da recimo sednem pa nešto da gledam, pa mogu onda šetat po kanalima, pa nešto će več da se pronađe. Ali ako želiš neku stvar da pogledaš što si zamislio unaprijed, pa onda ništa od toga, onda nije cena baš smešna. Pa tako eto, kako za koga...