Ne placa mi se 5€ za listu koja 100% je ukradena i neznas kad ce prestat radit. Moze se narucit 24h besplatno.Plati 5 evra i gledaj sam za sebe 1 mesec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne placa mi se 5€ za listu koja 100% je ukradena i neznas kad ce prestat radit. Moze se narucit 24h besplatno.Plati 5 evra i gledaj sam za sebe 1 mesec
Znaci razbio si sa ovim
[url]http://motorsport.hopto.org:8080/[/url]
Izgleda da vise ne radi. Mozes ponoviti adresu?Nije direktan link, preuzmen je od nekde, siguran sam 100 %, ako mozes da mi pomagas bih ti zahvalio
A gde im je lista kanala? Podneo sam zahtev za probu od 1 dan. A kanali da l su kradeni ili nisu meni nije bitno. Bitno je da rade. A pretpostavljam da rade. I koji se plejer koristi za ovo?Ne placa mi se 5€ za listu koja 100% je ukradena i neznas kad ce prestat radit. Moze se narucit 24h besplatno.
A gde im je lista kanala? Podneo sam zahtev za probu od 1 dan. A kanali da l su kradeni ili nisu meni nije bitno. Bitno je da rade. A pretpostavljam da rade. I koji se plejer koristi za ovo?
Ima li šta od filmskih kanala i koliko kanala ima uopšte?Doce ti na mail za 24h tako sam ja barem dobijo i gledas Preko VLC