koliko vidim kao ste odustali od postavljanja streamova u temu , pa da je zakljucamo jer se pretvara u molbe i zelje , pa otvorimo jednu takvu.
brz odgovor od ovih korisnika koji imaju najvise postova ovde.
Moje misljenje
Ne vidim razlog za zakljucavanje Teme pisem u svoje ime kad upalim komp prvo mi je da vidim sta ima novo na Serbianforum i kako ovdje tako i sire na netu pronalazimo Forume slicnom Serbianforum pod temom Internet-Radio-Televizija drugo, za sve ovo vrijeme moga prisustva na ovome Forumu mnogo mi je doprinjelo i pomoglo da gledam Tv putem Interneta kako meni nadam se i vecini od vas na osnovu toga su se stvorila mnoga pozitivna druzenja, prijateljstva itd... tj mnogima od nas je pomoglo da na ovaj nacin usavrsimo nase znanje ili neznanje i sve sto je vezano za ovu temu
Dali je moguce da je ova tema sluzila za promociju nekoga i necega??? prosudite sami a ako i je mnogima od nas je opet mnogo pomoglo da zadovolji kako moje tako i vase potrebe te ujedno da maksimalno usavrsimo svoje znanje u pravcu gledanja Tv-a putem Interneta a i sire.
Ne prozivam nikog pojedinacno ali ako nekolicina od nas uzima sve sto je dobro i korisno sa Serbianforuma i to isto postuje na svoj Forum a sam sa svog foruma ovdje ne zeli vise nista da postuje sto bi vecini od nas bilo od koristi zbog takvih i njima slicnima dolazi do manjeg angazmana na Serbianforumu ti isti ce se u mom textu pronaci
Ova tema zivi i zivjet ce i dalje i treba da zivi zato ne vidim razlog za zakljucavanje teme
Ako uzmemo u obzir oglasavanja nama nepoznatih clanova ovog Foruma koji nam prijete sudom sto postujemo Streamove tudjih ili iz njihovih zemalja sustina u tom je da ti isti trebaju pod hitno da budu Banovani a ne da nam na nasem forumu prave red i manipulisu ili ispiraju mozak pojedinim clanovima ovog foruma prijeteci im, takodjer da dodam po vise ni sam neznam koliko puta na razlicitim sajtovima pocevsi od Ruskih sajtova pa nadalje nailazio sam na nase streamove kako od NetTv Plus Playera tako od IP D1 Playera Fiber Playera ostalih nama poznatih Playera Text lista itd... kao sto su moje ili nekih drugih clanova ovog foruma postovane na Serbianforumu a te iste su postovane po raznoraznim Evropskim forumima itd... pa niko od nas nije nikome od doticnih prijetio i na njihovim forumima zavodio red
Kompletan trud i angazovanje mnogih na ovom forumu sve sto je vezano za ovu temu ugasiti ili zakljucati ovu temu kako ja to vidim je potpuno besmisleno i najkrajnje bezzahvalno jer mnogi od nas su se maksimalno trudili provodeci sate i sate za comp da bi razvili i usavrsili ovu temu ujedno mnogima od nas omogucili gledanje Tv-a putem Interneta investirajuci svoje privatno slobodno vrijeme za to isto
Imao bih jos stosta da pisem ali sve ovo od danas do sutra baciti u vodu nije Relevantno toliko
Pozdrav