Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Vidi alex plejer je dobar i ja ga koristim od početka,ali da objasnim ono što sam napisao u prethodnom postu.Svi mi znamo ( bar većina ) da ovima sa nettv ne trebaju špijuni da bi nešto iskljucili.Imaju oni dobru zaštitu, od toga žive.Oni jednostavno mali puste da se ribice upecaju pa zatvore.Evo sad su zatvorili i kanale koji su stalno bili otvoreni trend,jesenjin,jata itd.Tako da braćo ovde samo mlatimo praznu slamu.lako je podjebavat one prave koje znaju zato se ja izvinjavam svima onima postenimas koi ne radu za neke kuce linkove sam dao samo prijateljima i nekima sa ovog foruma u koima imam poverenja inace sve radi 10000% nema prevare svi koi navale na mene i moi player su samo ljubomorni ili ipak saradnici nekih ............... imajuci u vidu da svaki saradnik ima proviziju po prodaji kljuceva
i posle nekoliko prodaja cak i mogucnost sobstvenog generatora za besplatne kljuceve
Vidi alex plejer je dobar i ja ga koristim od početka,ali da objasnim ono što sam napisao u prethodnom postu.Svi mi znamo ( bar većina ) da ovima sa nettv ne trebaju špijuni da bi nešto iskljucili.Imaju oni dobru zaštitu, od toga žive.Oni jednostavno mali puste da se ribice upecaju pa zatvore.Evo sad su zatvorili i kanale koji su stalno bili otvoreni trend,jesenjin,jata itd.Tako da braćo ovde samo mlatimo praznu slamu.
A ti cikakure nadam se da se nisi naljutio,.ništa zlonamerno s moje strane
Pozdrav
hehe neljutim se ja nis... al ti kanali koje si nabrojo su svi freee kanali... tako da ne zavisi od net tv plusa za to dali su ugasili ili ne.Vidi alex plejer je dobar i ja ga koristim od početka,ali da objasnim ono što sam napisao u prethodnom postu.Svi mi znamo ( bar većina ) da ovima sa nettv ne trebaju špijuni da bi nešto iskljucili.Imaju oni dobru zaštitu, od toga žive.Oni jednostavno mali puste da se ribice upecaju pa zatvore.Evo sad su zatvorili i kanale koji su stalno bili otvoreni trend,jesenjin,jata itd.Tako da braćo ovde samo mlatimo praznu slamu.
A ti cikakure nadam se da se nisi naljutio,.ništa zlonamerno s moje strane
Pozdrav
cika kure vidi ip i scenirai sveti T2 slovenija MAribor cak i ceo Nettv a i isti IP ahahaha pa ti sad vidihehe neljutim se ja nis... al ti kanali koje si nabrojo su svi freee kanali... tako da ne zavisi od net tv plusa za to dali su ugasili ili ne.