Član
- Učlanjen(a)
- 26.09.2009
- Poruka
- 30
dajte mi nesto da gledam pa se svadjajte posle.svi imate sve a ja drkam na suvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dajte mi nesto da gledam pa se svadjajte posle.svi imate sve a ja drkam na suvo.
http://www.wupload.com/file/2646517942/FibernetTV.rar
Vidi ti se verovatno obracas meni posto sam ja napisao onaj post u njegovo ime,pre svega ti znas da ja nisam nikad bio glavni na tom forumu ali je tacno da sam bio urednik to je prvo ko moze donositi glavne odluke zna se,drugo da li je forum dobar ili nije neka to oluce oni koji dolaze na forum to sto ce reci jedan ili dva to nije bitno bitno je sto kaze vecina,trece ti rece da smo uzimali lovu za liste reci mi ko to vi jesi li ti ikad vidio da je pod mojim imenom data neka lista na forumu i da li sam ja ikom dao na PP a trazio pare za to slobodno pitaj koga god hoces i neka to javno napise a to sto sam dao dao sam ne brini dobre volje a dao sam dosta samo ti neznas,zadnja stvar sto se tice kraka to nista nije novo za mene ja neznak koliko vec ljudi nije imalo taj cuveni fiber krak i to kako je on to davao sa lozinkom ili ne ja to neznam jer nisam ni skidao,sto se tice kraka za net tv plus pa ako ti to imas svaka cast samo vodi racuna nemoj da upropasti kao sto se desilo sa fiberom daj to ljudima ali moras da znas da nikad nemogu svi gledati uradi to ali na pametan nacin ja se nadam da cu ja biti jedan od onih koji ce dobiti jer znam sigurno da me cenis a i vecina ljudi po svim forumima.pozdravi zlocka i reci mu ,da neprica gluposti ,prvi se majmunisao tamo na forumu ,i prvi je stavljao svoj forum iznad svih drugih i sto je najgore uzimali ste ,lovu za liste fol ,donacija ,on je unistio crack ,ko on dijeli raji liste ,.pa jos u tolbaru stavio crack bez ,lozinke ,pa onda ,molim te ,daj ,lozinku ,moze ugasiti crack jedino da dodze kod mene na kafu pa da mi formatira ,compjuter ,i reci mu jos ,da cu postaviti i crack za net tv plus , ,progovorili jos jednu rijec ,cuj donacija ,ccccc
ljudi kako mogu gledati teledeporte dali zna neko ? imam tor hvala