Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Učlanjen(a)
29.03.2021
Poruka
44
Pozdrav svima
Ako netko ima za poslati m3u listu sa ExYU kanalima ili videoteku, unaprijed hvala

Član
Učlanjen(a)
26.08.2009
Poruka
47
Pozdrav svim dobrim ljudima ! Molio bih ako može neko da obrati pažnju na mene i da mi da neku listu sa exyu kanalima za ott navigator, da je stabilna . Znam da tražim besplatno i da je to možda nemoguća misija ali vrijedi pokušati pošto se nadam još uvijek u ovom svijetu postoje dobri i humani ljudi. Veliki pozdrav od srca. Ponavljam zato što me zaboravite ako mi možete ispuniti želju bio bih Vam uahvalan od srca ako zanli nešto !

VIP IPTV
Učlanjen(a)
18.08.2013
Poruka
843
Pozdrav svim dobrim ljudima ! Molio bih ako može neko da obrati pažnju na mene i da mi da neku listu sa exyu kanalima za ott navigator, da je stabilna . Znam da tražim besplatno i da je to možda nemoguća misija ali vrijedi pokušati pošto se nadam još uvijek u ovom svijetu postoje dobri i humani ljudi. Veliki pozdrav od srca. Ponavljam zato što me zaboravite ako mi možete ispuniti želju bio bih Vam uahvalan od srca ako zanli nešto !
imaš pp

Učlanjen(a)
06.08.2014
Poruka
270
Red je kad vam neko udeli listu bar da lajkujete ☝️ , meni nezgodno pa ja lajkujem umesto vas !
P.S. Izvinjavam se za oftopic!

Član
Učlanjen(a)
02.01.2011
Poruka
17
Pozdrav za sve na ovom sjajnom forumu,zamolio bih za jednu ex-yu listu ako moze, da ima koju konekciju vise extra ako je moguce.Hvala unapred u svakom slucaju.

Natrag