- Učlanjen(a)
- 13.02.2017
- Poruka
- 43
Zdravo treba mi jedna mac portal exyu lista sa mnogo serija i filmova sa prevodom na srpskim jezikom. Najvise me interesuje da ima nove turske serije. Pozdrav i hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pozdrav,dali može 1 lista,bitni su mi domaći sportski i dokumentarni kanali,hvala !?
Listu koju sam ti dao 14.8 još uvjek je aktivna i radiZdravo svima, prethodna lista koju sam dobio na forumu ne otvara kanale više. Bio bih zahvalan na novoj listi, ne mora domaća, za Tivimate. Pozdrav
Jeste lista aktivna, zbog toga i nisam napisao da je istekla nego da ne otvara kanale, ali kod mene neće i neće. Probao i na sf plejer i na Tivimate i već sigurno 2-3 nedelje ne otvara nijedan kanal i izbacuju grešku kod 401. Probao i na poslu na sf plejer i tamo neće. Ne znam koji je razlog, lista je odlična ii ne treba mi ništa bolje. Nisam ni kolekcionar listi i nemam nikakav razlog da tražim drugu listu. Znao sam da će biti ovakva reakcija, zato se i nisam oglašavao ranije, ali nemam gde da gledam Evroligu i nerviram se zbog toga. Probao sam i neke skenirane liste sa telegram grupa, ali sve to secka i koči se na svakih par sekundi. Ako može neka druga lista hvala, ako ne hvala i na dosadašnjem trudu i deljenju listi. PozdravListu koju sam ti dao 14.8 još uvjek je aktivna i radi
isprobao je na više država
imaš ppJeste lista aktivna, zbog toga i nisam napisao da je istekla nego da ne otvara kanale, ali kod mene neće i neće. Probao i na sf plejer i na Tivimate i već sigurno 2-3 nedelje ne otvara nijedan kanal i izbacuju grešku kod 401. Probao i na poslu na sf plejer i tamo neće. Ne znam koji je razlog, lista je odlična ii ne treba mi ništa bolje. Nisam ni kolekcionar listi i nemam nikakav razlog da tražim drugu listu. Znao sam da će biti ovakva reakcija, zato se i nisam oglašavao ranije, ali nemam gde da gledam Evroligu i nerviram se zbog toga. Probao sam i neke skenirane liste sa telegram grupa, ali sve to secka i koči se na svakih par sekundi. Ako može neka druga lista hvala, ako ne hvala i na dosadašnjem trudu i deljenju listi. Pozdrav