Internet Radio i Televizija - Zahtevi (Liste i Kanali)

Učlanjen(a)
06.12.2020
Poruka
28
Evo i ja cu po treci put da pitam za neku m3u listu, ili Mac, ili slično da je ex-yu i da ima videoteku po mogućstvu. Hvala unapred i dalje

Član
Učlanjen(a)
06.12.2010
Poruka
139
Pozdrav, da li može jedna exyu lista m3u pošto je prethodna prestala da radi. Po mogućnosti da ima i vod

Učlanjen(a)
06.01.2023
Poruka
92
Pozdrav, jel može jedna dobra m3u lista da od gledam košarku na miru i bez stalnog secka ja. Hvala

Učlanjen(a)
28.12.2011
Poruka
239
Pozdrav
Molim jednu m3u listu ex-yu kanali. Vec imam, ali nije u funkciji, tacnije zaledi sliku i vrti, vrti. Probao sam vise puta i na tv-u i na kompjuteru i isto se ponasa. E sad ne znam da li je do mene. Radila je uredno nekih 20-setak dana.
Hvala

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
68
Pozdrav, šta je uslov da se dobije lista? Pitam već nekoliko puta a niko ne može poslati...

Učlanjen(a)
16.02.2011
Poruka
103
Pozdrav, šta je uslov da se dobije lista? Pitam već nekoliko puta a niko ne može poslati...
Uslovi su ti napisani na prvoj stranici. Ali to ne znaci da ovdje svi cekaju kao zapete puske da ispune necije zelje. Ljudi rade, imaju svoje obaveze. Ja licno udjem na ovu temu jednom u par mjeseci. Tako i ostale kolege pretpostavljam. Morate shvatiti da je sve ovo na dobrovoljnoj bazi. Ako ti niko nije odgovorio to ne znaci da je nesto licno protiv tebe, nego jednostavno nema nikoga.
Evo saljem ti listu. Nadam se da ce i drugi razumjeti da smo svi ovdje samo ljudi, a ne neciji licni servis.

Natrag