Imas PPPozdrav drugari treba mi neka strana lista sa ex-yu kanalima hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas PPPozdrav drugari treba mi neka strana lista sa ex-yu kanalima hvala unapred
Dajte ljudi shvatite da mi nismo slleri i reselleri i mi ne odredjujemo koliko ce vremenski lista trajati, na listi moze pisati da vrijedi mjesec dana a gazda ju moze produzavati mjesec za mjesecom, a isto tako na listi moze pisati da vrijedi do sredine 2024.god. a gazda ju iskljuci za cca mjesec dana jer se na nju nakacilo previse korisnika....Moze li jedna lista exyu sa videotekom, da radi makar malo duze da ne bi opet trazio, hvala.
Kakvu ćeš, m3u ili mac....Moze li jedna lista exyu sa videotekom, da radi makar malo duze da ne bi opet trazio, hvala.
Sve je to u redu sto ti kazes, ali mi nekako ispada kada stalno trazim listu kao da sam dosadan.Dajte ljudi shvatite da mi nismo slleri i reselleri i mi ne odredjujemo koliko ce vremenski lista trajati, na listi moze pisati da vrijedi mjesec dana a gazda ju moze produzavati mjesec za mjesecom, a isto tako na listi moze pisati da vrijedi do sredine 2024.god. a gazda ju iskljuci za cca mjesec dana jer se na nju nakacilo previse korisnika....
Zato nemojte to pisati budite zadovoljni sa listom koju dobijete a kad prestane raditi trazite drugu..
Ali isto tako mozete kupiti listu i ona ce raditi onoliko vremena za koliko ste ju iznajmili i platili...i onda nemate takvih briga...
Imas PP..........