isprika,ipak lista radi savrseno,ja sam krivo prepisao...puno ti hvalahvala ti lista na sf pleyeru radi,ali imam stariji tv prijemnik i na njemu ss pleyer i na njemu rade samo m3u liste,pa bih bio zahvalan ako netko ima da posalje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
isprika,ipak lista radi savrseno,ja sam krivo prepisao...puno ti hvalahvala ti lista na sf pleyeru radi,ali imam stariji tv prijemnik i na njemu ss pleyer i na njemu rade samo m3u liste,pa bih bio zahvalan ako netko ima da posalje...
Ako moze exyu za sfvip,, bio bih zahvalan.
imate obojica u ppMoze li jedna lista sa nasim kanalima, ili mozda mac/portal. Zahvaljujem se unapred
poslao sam ti 3 liste ranije vec....sve tri imaju programTLC i epgMolim vas jednu Mac listu kao i dosad sa svim programima i vod-om,, koristim vaš player i za Android i za PC, hvala vam unaprijed
poslao sam ti u ppPozdrav ljudi! Moze li jedna MAC lista za SFVip player za ovaj portal
Kod:http://proiptv.magiptv.net:88
Za par dana mi istice stara lista.
Hvala.
Zato što mi nijedna ne radiposlao sam ti 3 liste ranije vec....sve tri imaju programTLC i epg
1x boomtv portal
2x placa.work
sve tri liste rade bez problema.upravo ponovno testirane.
koji je sada razlog zasto ti treba ponovno lista!?
Izvinjavam se, moja je greška, jer nisam kucala tvoju listu nego od nekog drugog, radi hvalaposlao sam ti 3 liste ranije vec....sve tri imaju programTLC i epg
1x boomtv portal
2x placa.work
sve tri liste rade bez problema.upravo ponovno testirane.
koji je sada razlog zasto ti treba ponovno lista!?
MOJA greška, tvoje liste rade ali sam kucala od drugog moj mi je poslao pa njegove ne rade, a ti si mi poslao mislim dvije liste, idem preko tableta pa ne vidim prepisku našu, i hvala još jednomIzvinjavam se, moja je greška, jer nisam kucala tvoju listu nego od nekog drugog, radi hvala