isprika,ipak lista radi savrseno,ja sam krivo prepisao...puno ti hvalahvala ti lista na sf pleyeru radi,ali imam stariji tv prijemnik i na njemu ss pleyer i na njemu rade samo m3u liste,pa bih bio zahvalan ako netko ima da posalje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
isprika,ipak lista radi savrseno,ja sam krivo prepisao...puno ti hvalahvala ti lista na sf pleyeru radi,ali imam stariji tv prijemnik i na njemu ss pleyer i na njemu rade samo m3u liste,pa bih bio zahvalan ako netko ima da posalje...
Ako moze exyu za sfvip,, bio bih zahvalan.![]()
imate obojica u ppMoze li jedna lista sa nasim kanalima, ili mozda mac/portal. Zahvaljujem se unapred
poslao sam ti 3 liste ranije vec....sve tri imaju programTLC i epgMolim vas jednu Mac listu kao i dosad sa svim programima i vod-om,, koristim vaš player i za Android i za PC, hvala vam unaprijed
poslao sam ti u ppPozdrav ljudi! Moze li jedna MAC lista za SFVip player za ovaj portal
Kod:http://proiptv.magiptv.net:88
Za par dana mi istice stara lista.
Hvala.
Zato što mi nijedna ne radiposlao sam ti 3 liste ranije vec....sve tri imaju programTLC i epg
1x boomtv portal
2x placa.work
sve tri liste rade bez problema.upravo ponovno testirane.
![]()
![]()
![]()
koji je sada razlog zasto ti treba ponovno lista!?
![]()
Izvinjavam se, moja je greška, jer nisam kucala tvoju listu nego od nekog drugog, radi hvalaposlao sam ti 3 liste ranije vec....sve tri imaju programTLC i epg
1x boomtv portal
2x placa.work
sve tri liste rade bez problema.upravo ponovno testirane.
![]()
![]()
![]()
koji je sada razlog zasto ti treba ponovno lista!?
![]()
MOJA greška, tvoje liste rade ali sam kucala od drugog moj mi je poslao pa njegove ne rade, a ti si mi poslao mislim dvije liste, idem preko tableta pa ne vidim prepisku našu, i hvala još jednomIzvinjavam se, moja je greška, jer nisam kucala tvoju listu nego od nekog drugog, radi hvala