VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 18.08.2013
- Poruka
- 837
imaš ppDobri ljudi ako može neka m3u lista ex yu Srbija, Hrvatska kao sbb maxtv stara lista ne radi od pre nekoliko dana... Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
imaš ppDobri ljudi ako može neka m3u lista ex yu Srbija, Hrvatska kao sbb maxtv stara lista ne radi od pre nekoliko dana... Hvala unapred
Pozz... poslao u pp. Hvala.zdravo ima li neka lista ...ne treba mi puno kanala (samo arene i moja tv)...sve prestalo da radi
Ja sam tu od 2010 godine, ali uglavnom citam forum, cesto sam tu.Moj Post iznad i mojih kolega iz administracije koji je u vise navrata u ovoj temi dat do znanja svima vama koji zamolite za listu govori pod kojim uslovima ispunjavate iste da vam neko posalje listu ...
Zamolio bih sve clanove koji ne ispunjavaju gore navedene uslove za dobivanje liste da se na bilo koji nacin aktiviraju na SF forumu kako bi ispunili navedene uslove tj.
Onaj ko trazi listu potrebno je da bude clan Serbian Foruma minimum dva meseca i da ima minimalnu aktivnost od 15 postova u bilo kom delu foruma, iz prostog razloga da ljudi ne bi kreirali nove naloge i trazili vise puta liste.
Zahvaljujem
Pozdrav
Pozz... poslao u pp. HvalaPozdrav raja, moze neka lista sa uglavnom sportskim kanalima? Hvala
imas pp.pozdravPozdrav. Može jedan mac za stbemu sa ex-yu kanalima. Stari prestao raditi.Unapred hvala.