Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poslano.moze i meni jedna
poslato.......Pozdrav
Dobio sam od "boki71" Listu prije dve nedelje koja je nazalost prestala raditi, tako da bih bio puno zahvalan na neku novu duzetrajacu Listu.
Hvala unared i sve najbolje.
poslato.......Ista stvar kao kod prethodnika. Lijepo bilo dok je trajalo. Ako može "boki71" ponovo da se javi. Lp
Ne treba nam nagrada, pisi ovde koja je adresa h**p://drndrn.com/c verovatno imamo tog servera u bazi. Dobices ga besplatno.Trebao bih pomoć nekoga ko već koristi usluge IPTV. Želim se pretplatiti na usluge IPTV (internet televizije) i našao sam servis koji odgovara mojim potrebama, ali za nove korisnike traže preporuku od njihovih već postojećih korisnika.
Stoga me zanima da li možda znate nekoga ko koristi IPTV od ovog providera:
Fast IPTV - Reliable service, speedy support
fast iptv provides a reliable iptv service since 2016. various countries are available including united kingdom germany ireland united states and more.www.fastip.tv
Nažalost, jedini način da postanem njihov korisnik je da me neko od postojećih korisnika prepororuči drugi način ne postoji......
Za ovog providera sam zainteresovan prije svega jer nude usluge Sky sports F1 i BT Sport (F1 i MotoGP).
Kao simboličnu nagradu onome ko mi pomogne u vezi sa preporukom nudim 20€.