Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Poslacu ti ja jednu listu koja nevuce mnogo interneta.Ako hoce jos neko a ima slicno neka posalje.vidi se odmah da si iskren a ja to cijenim.Imas PPLjudvi moji pozz svima treba mi m3u lista sa nasim kanalima ali da ta lista bude sd rezolucije jer nazalost u vukojebini u kojoj zivim internet katastrofa tako da mi liste tj kanali sa hd i fhd trzaju pa ako ima ko takvu mozda listu koja je za ljude iz 15vijeka molim vas da mi posaljete na pp hvala unapred
Meni ne treba...Ali super ponuda sa tvoje strane..Poslacu ti ja jednu listu koja nevuce mnogo interneta.Ako hoce jos neko a ima slicno neka posalje.vidi se odmah da si iskren a ja to cijenim.Imas PP
ako nije mediaking, posalji mi samo naziv listePoslacu ti ja jednu listu koja nevuce mnogo interneta.Ako hoce jos neko a ima slicno neka posalje.vidi se odmah da si iskren a ja to cijenim.Imas PP
Imas PPPozdrav svima
Ima neko m3u listu u sklopu koje imaju exyu kanali sa clientsportals.info ili sa cloudcdn.tk ili clientportal.link...
Imao sam nekad davno liste s tih servera pa neznam dal se još uvijek tako zovu al dobro su radile pa ako ima neko molim vas pošaljite mi
Unapred hvala