Moja rečenica u prevodu glasi - ako ti se ne sviđa potraži drugo mjesto.
Da ti je malo brža pamet a kraći jezik prvo bi pročitao pa komentarisao.
Niko ovde nije dužan nikome poslati listu, stvar dobre volje i truda ljudi koji to rade.
Svi dobro znamo sta znaci "put pod noge", pa zavio ti u koju god foliju hoces. Preterao si. Cinjenica.
I da, potpuno si u pravu, niko nije duzan i sve je stvar dobre volje. Kao sto rekoh, ako se covek vrati unazad, vidi broj zahteva - molbi...ta dobra volja je nestala poodavno. I to postujem ali imam prava da to iskomentarisem, ljutio se ti ili ne. Dacu ti jedan primer...pre nekih par godina sam od Darkona dobio admin ulaz na jedan portal, posto sam totalni laik, objasnio mi je sta i kako, i to je trajalo i trajalo. Naravno, nije bilo nikakve zloupotrebe sa moje strane tipa da ja sada delim ono sto sam dobio i sl.
Takodje moram da kazem, ovde se traze liste ili makovi (bar kada sam ja u pitanju, a verujem i ostali) ne zato sto ne mogu da se nadju, ima ih na netu bukvalno mali milion, vec da bi neki strucniji clan podelio listu ili mak koju je on skenirao, da nije javna, da bi trajala sto duze.
Sota, puno hvala, zaista mi nije bila namera nikoga da vredjam, kao sto rekoh, za mene laika koji nema pojma sta je geoblok, je vazno ono sto je napisano. Hvala jos jednom.